פורסם 2006 באפריל 719 שנים צודק אחי, טעות שלי, חשבתי שאמרתה שאתה לא מאמין לו, מצטער.וליאור באמת אחלה, הוא כבר עזר לי לא מעט פעמים בקטע של מארזים וכאלה.ואם אנחנו כבר פה אז מה אתה אומרים על המארזים של FOXCON?ומה לדעתכם יותר טוב: ammo 533 או ה- Centurion 532/3?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ואם אנחנו כבר פה אז מה אתה אומרים על המארזים של FOXCON?סבירים לא יותר מזה, הם הפכו ללא אטרקטיביים כשהפסיקו להביא אותם עם הספקי FSP 350W והתחילו עם 300W ועכשיו עם 250Wומה לדעתכם יותר טוב: ammo 533 או ה- Centurion 532/3?אישית אהבתי יותר את העיצוב של ה-Ammo.533 זה Ammoו-532 מאוד חמוד
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אבל מה עדיף: הרשת הגדולה + פתחי איוורור קטנים בגג של ה-533, או את המאוורר בדלת + רשת קטנה בדלת של ה-532?ואין משהו יותר טוב בסביבות המחיר הזה בארץ ( מבחינת קירור ורעש ), נכון?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אין מתחרים טובים למארזים האלה חוץ מה-Transformerוזה לא משנה מאוד בין שני המארזים
פורסם 2006 באפריל 719 שנים הרעש של ה-Transformer עד כדי כך משמעותי?ואם אני אוריד לו את אחד מהמאווררים שבדלת הוא פחות ירעיש, ובצורה משמעותית, ועדיין ישמור על קירור באותה רמה של ה-COOLERMASTERים?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אין לי טרנספורמר ולא שמעתי אחד פועל ככה שרעש צריך לשאול מישהו שיש לו את המארזרצוי לאורך זמן
פורסם 2006 באפריל 719 שנים לי יש את הטרנ' הוא סבבה לגמרי אבל הוא מרעיש..... אולי תמכור את השלוש המאוורים המרעשים ותקנה שתים שקתים (אחד המאוררים שבדלת נראה לי די מיותר)לי הרעש לא מפריע כי אני לא יושן איתי אבל א יוצא שאני יושן איתי אז אני שם איזה חתיחת ניר ואז רק המאוורר של ה120M עובד(והוא שקט)
פורסם 2006 באפריל 719 שנים תאמת כשיקבלתי אותו הוא ממש הרעיש לי אבל אחרי חודש מתרגלים..... אם אתה מתכוון לישון איתו אז הוא לא המארז בישבילך(ערכתי תעודה הקודמת)
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אם זה ככה אז עדיף שאני אשכח ממנו כזה רעש שאפילו מפריע לישון ( ואני מניח שזה אפילו לא במאמץ ) לא בשבלי. אז בטווח מחירים של עד 500 שקל הכי עדיף או את ה-532 או את ה-533?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אני אשמח אם תביא לי גם כמה ביקורות על המארזים האלה ;D ובנוסף שתגיד לי את הדעה שלך מהביקורות מזאת אומרת, לא אמור להיות הבדל ברעש אצל המאווררים של המארז במאמץ ( ככה זה אצלי לפחות )? ומזה מקבלים 12V קבוע? ואם מה שאתה אומר זה נכון, אז הרעש אצלי זה במאמץ לא נובע מהמאווררים שבמארז?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים טוב קראתי כמה וה533 יותר טוב מה שכן קראתי שהוא כבד אם זה מפריעה לך, (לא נראה לי אבל עדין אמרתי) ועוד כמה דברים קטנים לא משעותים חוץ מזה שהוא נראה הרבה יותר יפה מ532.ביקורות:1234*ביקורות על 532 אין הרבה אבל אני יחפש לך
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כנראה המאוורר/ים אצלך מחוברים ללוח אםעם 4 מאווררים (אם אני זוכר נכון) + מאוורר של המעבד לא יהיה לך אפשרות לחבר את כולם ללוח אםזה אומר שלפחות מאוורר אחד תמיד יהיה מחובר ישירות למתח DC ולכן יפעל תמיד בעוצמה הגבוהה ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.