עבור לתוכן

סעמק איזה פאדייחהה

Featured Replies

פורסם

קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי...

אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר....

אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 :bash: לשיעור ].

מה לעשות?????? :'(

פורסם

זה לא תיכון, אל תמציא למורה נהיגה שלך תירוצים על חוסר האחריות שלך. אז פיספסת שיעור אחד, וגרמת לו לחכות לך, אז מה :s05:. זה בטח לא סוף העולם :nixweiss:.

עדיף שאתה תתקשר אליו, ותסביר לו בצורה יפה שישנת כי היית מאוד עייף, ותתנצל. יהיה יותר עדיף מלהגיד משהו טיפשי כמו שהיית אצל הרופא!

פורסם

את מי זה מעניין?

פורסם

יקר 90 שקל....

פורסם

שיעור עולה 80 שקל :-X

אולי פשוט תלך למורה אחר אם אתה פוחד שידפוק אותך?

פורסם

זה לא תיכון, אל תמציא למורה נהיגה שלך תירוצים על חוסר האחריות שלך. אז פיספסת שיעור אחד, וגרמת לו לחכות לך, אז מה :s05:. זה בטח לא סוף העולם :nixweiss:.

עדיף שאתה תתקשר אליו, ותסביר לו בצורה יפה שישנת כי היית מאוד עייף, ותתנצל. יהיה יותר עדיף מלהגיד משהו טיפשי כמו שהיית אצל הרופא!

תקשיב לבן אדם הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים