עבור לתוכן

קיבלתי מסך חדש והאתרים - לא נראים במצב אופט&#1

Featured Replies

פורסם

לא חושב

מתרגלים לזה , יש אתרים שזה יותר מציק כמו ynet , אבל ברובם זה סביר (כאן למשל גם יש איזה 2 סנטימטר לפה ולשם ...)

זה בד"כ באתרים ישראליים , כנראה יש לנו סנטימנטים ל 800X600 או משהו :nixweiss:

זה העובדה שאתה טועה, האתר הזה עצמו תומך רק ב 1024X768

אמרת שזה יכול לקרות גם ב CRT אז אני מסביר לך שאין את התופעה הזו ב CRT כולם ובטח לא בשלי ובעוד הרבה !!!

זה שמגדילים רזולוציה ויש מסביב לתמונה במסך שוליים זה כבר מגבלה של המסך לא של האתרים !!!

ככה שביחס למה שמשתנה במסך בתצוגה תשתנה גם גודל התמונה והרזולוציה מעט

כמו שאתה נכנס למשחק והכל משתנה, ואם לא תגדיר איך שמתאים לך ביחס למסך שלך לא תהנה מהתמונה ...

• תגובות 49
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי לסיום הכל בסדר עם המסך שלך !! :xyxthumbs: תתחדש!

לי יש CRT עוד מעט אני אקנה LCD עוד חודשיים שלוש בינתיים תמונות של רזולוציות שונות ואיך YNET נראה בהם

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה העובדה שאתה טועה, האתר הזה עצמו תומך רק ב 1024X768

אמרת שזה יכול לקרות גם ב CRT אז אני מסביר לך שאין את התופעה הזו ב CRT כולם ובטח לא בשלי ובעוד הרבה !!!

זה שמגדילים רזולוציה ויש מסביב לתמונה במסך שוליים זה כבר מגבלה של המסך לא של האתרים !!!

ככה שביחס למה שמשתנה במסך בתצוגה תשתנה גם גודל התמונה והרזולוציה מעט

כמו שאתה נכנס למשחק והכל משתנה, ואם לא תגדיר איך שמתאים לך ביחס למסך שלך לא תהנה מהתמונה ...

זה קשור לאתר :s07:

האתר נבנה סביב מסגרת של רזולוציה מסויימת, מעבר לרזולוציה הזאת יהיה שטח מת, לא קשור למגבלה של שום מסך או של שום דבר אחר.

בדיוק כפי שתמונה ברזולוציה של 800x600 לא תוכל לתפוס מסך בגדול של 1600x1200 שלם. אתר שנבנה סביב גבולות מסויימים לא יכול לצאת מהם.

פורסם

חחח עזוב אני לא הבנתי עד שהבחור לא הראה שוב תמונות

אני חשבתי מדבר על שוליים של המסך עצמו שהם ריקים ...

זה שיש לבן בצד OK זה מהאתר ... כי הוא תומך 1024X768 נאמר אז שאתה מגדיל רזולוציה

הוא לא נפרס משום מה על הכל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים