עבור לתוכן

לכול אלה שמחוברים בכבלים ללא חייגן - שרוצים לשנות IP כתבתי סקריפט נחמד שעושה זאת

Featured Replies

פורסם

מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובד

כתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP

מי שרוצה לנסות מוזמן

הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connection

אם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום

[attachment deleted by admin]

פורסם

ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1
ipconfig /release
netsh interface ip set address "local area connection" dhcp

אתה יכול להסביר את הקוד? מה עושה ה"שחרור\release"?

פורסם
  • מחבר

משחרר את הIP שלך , במילים אחרות קובע אותו ל 0.0.0.0 .אני מאמין שבגדול אפשר לוותר על זה מכיוון ששורה אחרי אני קובע IP סטאטי , אבל אני יסודי.

כול הבעיה בהחלפת כתובת IP בכבלים היא ה LEASE של שלושה חודשים ושאתה עושה REPAIR דרך הXP ( או בפקודות RELEASE ואז RENEW ) שרת ה DHCP של הכבלים ישייך לך כמעט תמיד את אותו ה IP הקודם .

ולכן שאתה מקבע IP לכרטיס הרשת , ואחר משנה לקבל IP אוטמטי השרת DHCP רואה שכרטיס הרשת היה לו IP ולכן מרצה לו IP אחר ב 99% מהמקרים .

כשעבדתי בבזק בינלאומי , היינו עושים זאת ללקוחות עם MPLS שהיו להם פינגים גבוהים זה סידר את הבעיה , היינו מחליפים להם IP עד שזה מסתדר - כמובן שהם לא הריצו את הסקריפט על המחשב שלהם , אלה עשינו את זה שלב שלב

פורסם

כל הכבוד חיפשתי בנרות את הפקודה ידעתי שהיא קיימת ניסיתי לעשות מלא רענונים ללא הצלחה כמעט התקשרתי לבזק בינלאומי מה שאין כוח לעשות , כל הכבוד לך תבורך , ואכן הפקודה פועלת , מ212 שינה לי ל62 .

פורסם
  • מחבר

בבקשה , עלינו על הטריק הזה כשעבדתי בבזק בינלאומי , אגב זה עובד לכול מי שמחובר בכבלים ללא חייגן בלי שום קשר לספק. (כי את ה IP מקבלים מכבלים ()

פורסם

תודה רבה.

אגב--הפתרון הזה תקף רק לאלה שעובדים ישירות למול מודם הכבלים ולא לאלה שעובדים מאחורי נתב.

פורסם
  • מחבר

ברור .

אם אתה רוצה לעשות את זה לנתב , אז תצטרך לעשות זאת שלב שלב

1. לקבוע IP ידני לנתב ( ובעצם להיות מנותק )

2. ואז להחזיר שוב את הנתב לעבוד ב DHCP

אמור לעבוד , אבל לא בטוח , לא ניסיתי את זה על נתבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים