פורסם 2006 באפריל 319 שנים מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובדכתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP מי שרוצה לנסות מוזמן הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connectionאם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ipconfig /releasenetsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1ipconfig /releasenetsh interface ip set address "local area connection" dhcpאתה יכול להסביר את הקוד? מה עושה ה"שחרור\release"?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר משחרר את הIP שלך , במילים אחרות קובע אותו ל 0.0.0.0 .אני מאמין שבגדול אפשר לוותר על זה מכיוון ששורה אחרי אני קובע IP סטאטי , אבל אני יסודי.כול הבעיה בהחלפת כתובת IP בכבלים היא ה LEASE של שלושה חודשים ושאתה עושה REPAIR דרך הXP ( או בפקודות RELEASE ואז RENEW ) שרת ה DHCP של הכבלים ישייך לך כמעט תמיד את אותו ה IP הקודם .ולכן שאתה מקבע IP לכרטיס הרשת , ואחר משנה לקבל IP אוטמטי השרת DHCP רואה שכרטיס הרשת היה לו IP ולכן מרצה לו IP אחר ב 99% מהמקרים .כשעבדתי בבזק בינלאומי , היינו עושים זאת ללקוחות עם MPLS שהיו להם פינגים גבוהים זה סידר את הבעיה , היינו מחליפים להם IP עד שזה מסתדר - כמובן שהם לא הריצו את הסקריפט על המחשב שלהם , אלה עשינו את זה שלב שלב
פורסם 2006 באפריל 419 שנים כל הכבוד חיפשתי בנרות את הפקודה ידעתי שהיא קיימת ניסיתי לעשות מלא רענונים ללא הצלחה כמעט התקשרתי לבזק בינלאומי מה שאין כוח לעשות , כל הכבוד לך תבורך , ואכן הפקודה פועלת , מ212 שינה לי ל62 .
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר בבקשה , עלינו על הטריק הזה כשעבדתי בבזק בינלאומי , אגב זה עובד לכול מי שמחובר בכבלים ללא חייגן בלי שום קשר לספק. (כי את ה IP מקבלים מכבלים ()
פורסם 2006 באפריל 419 שנים תודה רבה.אגב--הפתרון הזה תקף רק לאלה שעובדים ישירות למול מודם הכבלים ולא לאלה שעובדים מאחורי נתב.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר ברור .אם אתה רוצה לעשות את זה לנתב , אז תצטרך לעשות זאת שלב שלב1. לקבוע IP ידני לנתב ( ובעצם להיות מנותק )2. ואז להחזיר שוב את הנתב לעבוד ב DHCP אמור לעבוד , אבל לא בטוח , לא ניסיתי את זה על נתבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.