עבור לתוכן

Infima- Beta

Featured Replies

פורסם

ציטוט מעמוד ראשי של www.maximumcompression.com:

"Infima seems to be a (buggy) jumble of all available top command line archivers (some of them even lossy!). Those compressors are disguised as plugins by compressing them with UHarc using password protection. More over, I can't get it to run correctly on WinXP (out of memory error when I try to start up the program). Some additional info can be found in the guestbook. Infima will of course not be added to the site..."

זה אתר אמין ומוכר מאוד הבודק ביצועיים של עשרות תוכנות קיבוץ מהטובות בעולם, מתעדכן באופו קבוע. כך שזה נראה כמו scam.

חלק מהקבצים, כמו קבצי audio ו-video, היא (infima) מקבצת עם lossy compression, ז"א יש איבוד איכות. :(

• תגובות 38
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הם חשבו לעצמם, שאף אחד לא ישים לב?! :s07:

פורסם

2953473.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה אני שמח שאני כזה סקפטי. יותר מדי רמאים בעולם. 4488538.gif

למרות שנתתי להם צ'אנס - חצי שנה - להוכיח שהם שווים משהו. אולם, כמובן, לא התגלחתי על זקני עם החרטא הזה כי היה סיכוי מעל 90% שמשהו פה מסריח. ואם כבר מסריח, אולי מסריח מאוד (כמו בליווי טרויאן או השד יודע מה).

פורסם

^^^^^

יש מצב שהם קיוו שבעקבות תחרות בין משקיעים על רכישת התוכנה, מישהו יעשה צעד פזיז?

כלומר, "עקיצה" של משקיע?

פורסם

ואני הייתי תמים כל הזמן הזה...

פורסם
  • מחבר

אנחנו עוד נראה מי תהיה תוכנת הדחיסה הטובה ביותר!

אתם פוסלים מהר מדי תוכנות חדשות

ולא נותנים הזדמנות אפילו הזדמנות ליוצרים

לתקן באגים שלגיטימי מאוד שיהיו!

פורסם

נראה לי ידידי, שאתה הוא היוצר.

לא ככה?

או לפחות יחצן?

או מישהו שקשור לשם?

פורסם

כן כן, לימון, כל שתגיד. אם היית באמת מאמין בתוכנה כי אתה קשור איכשהו ליוצרים, לא רק שהיית מזדהה פה בדיוק מי אתה "אני אח של היוצר והוא גאון מתמטי מגיל שבועיים!" או משהו בסגנון אלא היית מסביר לנו גם למה לוקח לתוכנה לכווץ פי 100 זמן מאשר ווינראר, חוסך רק כמה אחוזים עלובים, ואיך בדיוק זה מיתרגם אל "הדבר הגדול הבא". אתה אנונימי מסיבה טובה מאוד... או שאתה סתם קשקשן/בדחן שבכלל לא קשור לתוכנה וסתם מחפש ריגושים זולים, או שאתם רמאים. מה שלא יהיה חבל שלא חילקו את התוכנה מודפסת על נייר טואלט רך במיוחד, כי בדיוק נגמר לי.

פורסם

כשאתה אומר אנחנו, אתה מתכוון אליכם, המפתחים נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים