פורסם 2006 באפריל 319 שנים (אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר)יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל.SHARP 29BE1F29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזהלהלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאתאם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרותאם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שובכשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצריםהטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA.ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה בלי לקחת אותה לתיקון ?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים פתח את הכיסוי שלה, שים בשמש לחצי יום וזה יסתדראו אם אין שמש אז תעמוד עם המייבש שעה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים link=topic=174681.msg1494732#msg1494732 date=1144074671]פתח את הכיסוי שלה, שים בשמש לחצי יום וזה יסתדר או אם אין שמש אז תעמוד עם המייבש שעה אפשר לדעת למה ומה זה קשור ??..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.