עבור לתוכן

מפרט לחבר לאורך זמן 10K +

Featured Replies

פורסם

חייב מKSP?

פורסם

תגיד לי איפה אתה חי מה יותר טוב מ 7900 gt יש לך פה 3800X2 מה אתה עושה ממני צחוק ספק מצויין ושקט 420w שמפציץ בבנצ'ים הזיכרון דואל צ'אנל של

A DATA לאחי יש ותאמין לי מצויינים

עשה לי טובה אל תדבר אם אתה לא מבין!!!!

X1900XT+? ::)

פותח הת'רד:

ראיתי שאתה רוצה שהמחשב יעבוד לך כמו סוס גם עוד 5 שנים? אתה לא יכול לצפות לדבר כזה, וזאת משום שתמיד הטכנולוגיה מתפתחת וכך גם את תקנה את המחשב הכי סוס היום,

כעבור שנתיים כרטיסי המיינסטרים יהיו אפילו טובים יותר, כך גם מנועים גרפיים וכדומה.

פורסם

יותר טוב בקצת הזיכרון עדין דחוף להחליף חח

סליחה שאני מעביר ביקורת

מה יש לך נגד הזכרונות שכל אחד שם הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק אין שום צורך בזכרונות אחרים פשוטים יספיקו.

וX1900XT לא מצדיק את המחיר שלו לעומת ה7900GT דר"א אני לא ראיתי בנצ'ים אחד עם השני אם למישהו יש והוא יכול לשלוח זה יהיה נחמד!

בקיצור 2000 או 2000 ומשהו שקל זה הגיוני לעומת 3400 וX1900XTX שהוא 3800. חוץ מזה שהכרטיס הזה לא מנוצל במלואו אם אני לא טועה המעבד כבר צוואר בקבוק בשבילו.

פורסם

1900 לא מצדיק את המחיר שלו לעומת ה7900GT דר"א אני לא ראיתי בנצ'ים אחד עם השני אם למישהו יש והוא יכול לשלוח זה יהיה נחמד!

בקיצור 2000 או 2000 ומשהו שקל זה הגיוני לעומת 3400 וX1900XTX שהוא 3800. חוץ מזה שהכרטיס הזה לא מנוצל במלואו אם אני לא טועה המעבד כבר צוואר בקבוק בשבילו.

בבקשה:

http://www.guru3d.com/article/Videocards/326/13/

אילו מבחנים מאוד מעמיקים כדאי להתעניין.

פורסם

אני לא רואה את הX1900XTX מנצח את ה7900GTX בשום השוואה ואפילו הוא לא כל כך מוביל על ה7900GT ביחס לזה שאני צריך להוסיף 1800 שקל!

פורסם

ואפשר להפוך 7900GT עם יחסית מעט עבודה ל7900GTX.

(או שאפשר לקנות את גירסאת הXXX של XFX שבאה בקלוקים גבוהים יותר מאשר ה7900GTX ונמכר ב2400 ש"חים)

פורסם

אם אתה רוצה כרטיס מסך לחמש שנים תוריד 3000 ש"ח מהתקציב ושים אותם בצד לשני שידרוגים של כרטיס מסך בעתיד.

פורסם

חברה באמת כל הכבוד על ההערות גם אני לומד מזה ו AMILO מפרט מעולה!!!

חוץ מזה גבר באמת ש 1900XTX לא משתלם והבאנץ' פשוט מדהים תודה שהבאת אותו אחי

פורסם

אני שמח שהבנת שיש מה לשפר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים