פורסם 2006 באפריל 319 שנים שאני ניכנס למחשב שלי ואז מאפניים רשום ליINTEL® pentium ® CPU 1.70GHzאיזה מעבד זה ומה הטמפרטורה המומלצת שלו??
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אינטל Pentium1.7GHZ...השאלה היא איזה ליבה? NorthWood(נורט'ווד) או Willimate(ווילימאט).אתה יכול לבדוק זאת עם התוכנה CPUZ(אותה אתה מוזמן להוריד או מהלינקיה באתר או מהאתר בית www.cpuid.com .)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר יש לי Willimateבדקתי עכשיואז מה המטמפרטורהואיך אני בודק אותהו.....המעבד שלי הוא נחשב טוב ?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים פעם הוא היה טוב היום הוא כבר ממש לא.אתה מוזמן להוריד אוורסט.אני לא ידוע מה הטמפרטורה הסבירה למעבד שלך, מכיוון שאף פעם לא עבדתי עם מעבד שמבוסס על הליבה הזאת.מה שכן, אני זוכר שהיה דיון על ווילי 1.5 ואמרו שזה משהו כמו 40 מעלות(אם זיכרוני אינו מטער אותי.)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים פנטיום 4 1.7 זה אך ורק ווילאמט לא היה נורטווד במהירות הזאת. ונכון להיום זה מעבד די חלש.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ודיי קריר.. של חבר שלי שיש לו 1.5 ועשיתי לו OC ל1.7 עם קירור סטוק.. לא עובר את ה35 במנוחה !! מאמץ לא בדקנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.