עבור לתוכן

האים כדאי לעשות V MOD

Featured Replies

פורסם

אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים

פורסם

אם הכרטיס שלך זה מה שרשום במפרט - חחחחבל לך .

כרטיס כזה חזק שעדיין יש לך אחריות , אתה רוצה לזרוק את הכול .

חכה שנה שנתיים אם הכרטיס יהיה חלש מבחינתך ולא יכאב לך על הכסף - תעשה את זה

חבל

פורסם

אין שום סיבה שבעולם לעשות VMOD.

הכרטיס שלך הוא אחד מהכרטיסים הטובים בשוק היום למה סתם להרוס אותו?

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות VMOD אני חושב שכדאי שתעשה אותו דרך תוכנה לעריכת ביוסים ולא מוד פיזי על הכרטיס...!

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות VMOD אני חושב שכדאי שתעשה אותו דרך תוכנה לעריכת ביוסים ולא מוד פיזי על הכרטיס...!

מחזק !! חבל על הכרטיס !!

Vmod עושים רק לכרטיסים שרוצים לקרוע אותם לפני שמחליפים אותם !! Like My 5200 :smile1:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבאתי תוכנה לעריכת ביוס ,כשאני מרים שם תמתח זה לא עושה כלום, יש למשהו תוכנה טובה?

פורסם

אתה לא יכול לשנות את הביוס בזמן אמת

אלא רק לערוך קובץ ביוס בהתאם להגדרות הרצויות ואז לצרוב אותו

פורסם

אי אפשר לעשות VMOD ל7900GT דרך הביוס.

גם על 1.7 לא יהיה שום נזק לכרטיס, אז במקום 10 שנים הוא יחיה 9 וחצי.

פורסם

בביוס אם אני לא טועה אפשר לתת עד 1.8 ושלי כבר שנים על זה דר"א לזה שאמר שאפשר לעשות VMOD ל5200 הכוונה היא שעשית VMOD פיזי או רק העלת מתח בביוס?

פורסם

Vmod זה פיזי !!

אתם מדברים על העלאת מתח דרך הביוס !!

הבאתי תוכנה לעריכת ביוס ,כשאני מרים שם תמתח זה לא עושה כלום, יש למשהו תוכנה טובה?

איזה תוכנה ! ?

פורסם

זה מה ששאלתי בגלל זה לא הבנתי אם יש למישהו מדריך או תרשים איך לעשות VMOD אני ישמח לנסות!

פורסם

זה מה שאני עשיתי :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל נראה מאוד נחמד... האם זה נתן לך באמת משהו? ודבר שני אלו רכיבים הלחמת שמה?

פורסם

מוד נקי ויפה

כל הכבוד!

פורסם

כן השאלה מאיזה מדריך הוא עשה את זה ואיזה רכיבים הוא קנה והלחים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים