פורסם 2006 באפריל 319 שנים אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם הכרטיס שלך זה מה שרשום במפרט - חחחחבל לך .כרטיס כזה חזק שעדיין יש לך אחריות , אתה רוצה לזרוק את הכול .חכה שנה שנתיים אם הכרטיס יהיה חלש מבחינתך ולא יכאב לך על הכסף - תעשה את זה חבל
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אין שום סיבה שבעולם לעשות VMOD.הכרטיס שלך הוא אחד מהכרטיסים הטובים בשוק היום למה סתם להרוס אותו?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם אתה בכל זאת רוצה לעשות VMOD אני חושב שכדאי שתעשה אותו דרך תוכנה לעריכת ביוסים ולא מוד פיזי על הכרטיס...!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם אתה בכל זאת רוצה לעשות VMOD אני חושב שכדאי שתעשה אותו דרך תוכנה לעריכת ביוסים ולא מוד פיזי על הכרטיס...! מחזק !! חבל על הכרטיס !! Vmod עושים רק לכרטיסים שרוצים לקרוע אותם לפני שמחליפים אותם !! Like My 5200
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר הבאתי תוכנה לעריכת ביוס ,כשאני מרים שם תמתח זה לא עושה כלום, יש למשהו תוכנה טובה?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אתה לא יכול לשנות את הביוס בזמן אמתאלא רק לערוך קובץ ביוס בהתאם להגדרות הרצויות ואז לצרוב אותו
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אי אפשר לעשות VMOD ל7900GT דרך הביוס.גם על 1.7 לא יהיה שום נזק לכרטיס, אז במקום 10 שנים הוא יחיה 9 וחצי.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים בביוס אם אני לא טועה אפשר לתת עד 1.8 ושלי כבר שנים על זה דר"א לזה שאמר שאפשר לעשות VMOD ל5200 הכוונה היא שעשית VMOD פיזי או רק העלת מתח בביוס?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים Vmod זה פיזי !! אתם מדברים על העלאת מתח דרך הביוס !! הבאתי תוכנה לעריכת ביוס ,כשאני מרים שם תמתח זה לא עושה כלום, יש למשהו תוכנה טובה? איזה תוכנה ! ?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים זה מה ששאלתי בגלל זה לא הבנתי אם יש למישהו מדריך או תרשים איך לעשות VMOD אני ישמח לנסות!
פורסם 2006 באפריל 519 שנים קודם כל נראה מאוד נחמד... האם זה נתן לך באמת משהו? ודבר שני אלו רכיבים הלחמת שמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.