עבור לתוכן

האם הפיירול החומרתי של הראוטר מספיק?

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אני אשים את הפיירוול של הנתב ואשמור את זון אלרם... ככה עם האנטי-ווירוס, אד אווור , ספייבוט ו איי-סקוורד, מפעם לפעם כמה ביקורות עם הייג'ק-זיס ואיזה אונליין סקן, אשן בשקט.

תוכלו כולם להסכים על זה...

:xyxthumbs:

אבל גם קספרסקי או NOD32 מאחורי NAT יספיקו :hi:

פורסם

הכול תלוי איזה משתמש אתה

אם אתה מוריד שטויות מהאינטרנט ומריץ דברים שאתה לא בטוח כמה הם בטוחים תשאר עם פיירוול נוסף

אחרת, הפיירוול של הנתב יהיה מספיק

אני כבר שנים ללא פיירוול וללא שום בעיות

זהיר בדרך כלל, אבל גם רוצה לסתכן מדי פעם בשביל הכיף...

אני שנים כבר עם אנטי-וויר הגרמני (והחינם), התרגלתי אליו ועם המערך הכולל שתיארתי לעיל יהיה בסדר.

פורסם

HOLY ו-THECOOL, כל ההודעות האחרונות שלכם נמחקו. אתם רוצים לריב? תריבו בפרטי. יהיה קצת מטופש לתת לכם על זה אזהרה לא? כל אחד אמר את שלו, וזהו. תפסיקו להגרר לריבים כמו ילדים.

פורסם

הוכחות הבאנו לך, אתה סרבת להתייחס אליהן.

בכל מקרה כמו שכתבתי לפני שניה אם אני עכשיו מפתח בבית סוס טרואני ומחדיר אותו למחשב שלך אף אנטי וירוס לא יזהה אותו

האנטי וירוסים יודעים לזהות רק מה שחברת האנטיוירוס זהיתה כיום.

אם אני מפתח סוס טרואני ושותל אותו במספר מאד מצומצם של מחשבים אותו טרואני בחיים לא יגיע לחברת האנטיוירוס ובחיים לא יהיה מזוהה ע"י אף אנטי וירוס.

הוכחה חיה לזה היא מקרה הסוס הטרואני שהיה בחדשות לפני שנה שהדביק כמה חברות גדולות בארץ. כל אותה תקופה האנטיורוסים לא זיהו אותו בגלל שלא הכירו אותו. רק אחרי שכל הפרשה התפוצצה שלחו את הטרואני לחברות האנטיוירוס והן הוציאו עידכון המזהה אותו.

firewall תוכנה היה מזהה מיד שהאפלקציה מנסה להתחבר לאינטרנט והיה מודיע לך ומאפשר לך לחסום אותה.

אם אתה כזה security freak עם שיתוף קבצים איך אתה מעז לחשוף ככה את המחשב שלך?!

פורסם

הקטע זה שמה שעובר בשיתוף קבצים מגיע די מהר לתוכנות האנטי וירוס. ואיך בדיוק אתה מתכוון להעלות את זה על המחשב שלו?

וגם אם לא הנט לימיטר (שכל משתף קבצים רציני מחזיק) יעלה על זה די מהר...

פורסם

באמת שאין טעם להכנס לויכוחים

זה פשוט עניין מאוד אינדבדואלי

יש כאלה שלא ירגישו בטוחים בלי תוכנת פיירוול

ויש כאלו שמסתדרים מצויין עם הNAT

מנסיון של שנים אני יכול להעיד שמעולם לא היתה לי בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים