פורסם 2006 באפריל 2019 שנים האם כדאי לקנות את המסך Samsung 730B ב850~ ש"ח..או לקנות את הSamsung 793DF ב700 ¤.?המטרה- סרטים מדי פעם, ועבודה על המחשב, בלי משחקים או משהו.בתודה,אודי.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לUdiDani - מאיפה המחירים האלה? שלום ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר לחו"ל (יום שישי) ואנחנו רוצים לקנות מסך LCD בתקציב 1700 ש"ח (17"). המסך למטרות רגילות - משחקים סרטים וכו'.. אני זקוק להצעות דחופות (רצוי עם הסבר)... תודה!
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לUdiDani - מאיפה המחירים האלה? בעיקרון זה מכרז... המחירים לא טובים? ואיזה מהמסכים כדאי במחירים האלו?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני לא חושב שתצליח למצוא מסך LCD נורמלי במחירים האלהלפי מה שידוע לי 730B של סמסונג עולה בסביבות 1650 שקל..
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני לא חושב שתצליח למצוא מסך LCD נורמלי במחירים האלהלפי מה שידוע לי 730B של סמסונג עולה בסביבות 1650 שקל..אז ה730B משתלם במחיר אם אני מבין נכון :}?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שלום,ברצוני לקנות מסך LCD חדש - התקציב הוא 1500 ש"ח והמליצו לי על זה : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 איך הוא?טוב?בלי מריחות?יש אותו למישהו פה? מישהו?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שלום , זאת ההודעה השלישית שלי כבר - אף אחד לא ענה לי עדין :-\ אם מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה כי מחר אני כבר צריך לעשות את ההזמנה.. אני מתלבט בין ה LG 1732TQ לבין SAMSUNG 730B לא ממש חשוב לי ביצועים , יותר חשוב שהמסך יציג תמונה ברורה ונעימה תודה! מישהו??
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כל מסך LCD שמוכרים הוא LCD TFT.והיום הייתי ב KSP וראיתי את ה S17E. האמת, נראה טוב.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים דחוף!!! חוות דעת על המסך L1970HR LG 19 אינץ' האם שווה מול SAMSUNG 960BF / 930B?? ה L1970HR LG http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MON&DRID=9205417
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ששלום...אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקלשווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככהאני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטיםאז מה אתם אומרים?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!? בדקתי, בקישור שצרפו פה, וזה שרוף 100%.עכשיו מה עושים?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ששלום...אני צריך חות דעת על המסך - PHILIPS דגם 170S6FSאני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקלשווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככהאני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטיםאז מה אתם אומרים?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? אף תוכנה לא מסוגל לגלות פיקסלים שרופים, הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות זה להציג על המסך צבעים שונים כדי שתראה עם העיניים שלך אם הפיקסל לא משנה צבעורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? לא עושים כלום, נשארים עם מסך עם פיקסל שרוף. אין שום סיכוי שיחליפו לך מסך עם פיקסל שרוף אחדקראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? לא אי אפשר! מה שאתה מציע הוא רמאות וגניבה ולא תקבל על זה עזרה פהעזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!? להתרגלבדקתי, בקישור שצרפו פה, וזה שרוף 100%.עכשיו מה עושים?מתרגלים
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!? בדקתי, בקישור שצרפו פה, וזה שרוף 100%.עכשיו מה עושים?אתה יכול לנסותללחוץ על המסך קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.