פורסם 2006 באפריל 219 שנים יצאתי היום לצלם כמה תמונות ליד הבית, הנה ה-3 היותר טובות (יחסית :) HDR שיצא לא רע, בהתחשב בעובדה שצילמתי בלי חצובה (אז תסלחו לי על הטשטוש בחלק מהמקומות) השניה, תמונה שיצאה כחולה להפתיע (אין פה שום עריכת צבעים משמעותית, רק קונטרסט) והאחרונה - מהצד השני של הרחוב, חמסין (צולם עם Sephia ועריכת צבעים)
פורסם 2006 באפריל 219 שנים תמונות מעניינות... הכי אהבתי את ה HDR... אני מת על HDR ערכתי קצת את התמונה השניה... עריכה: התמונה של ה HDR בלי חצובהההההה??
פורסם 2006 באפריל 219 שנים הרסת את התמונה, ההתמקדות היא על השמיים כשהבתים הם מסגרתהתמונות במצם המקורי טובות מאד, חצובה הייתה קצת עוזרת
פורסם 2006 באפריל 219 שנים יש לי Photoshop CS9 איך אני עושה אפקט HDR??? בתור התחלה לא קיים פוטושופ CS9יש פוטושופ CS שזאת גירסה 8 ויש CS 2 שזאת גירסה 9.לא נראה לי שיש שם אפקט כזה, ואפילו אם יש - זה הרבה יותר מאתגר וכיף לעשות את זה בעצמך עם המצלמה - זה גם ראוי להערכה יותר גדולה (:
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא נראה לי שיש שם אפקט כזה, ואפילו אם יש - זה הרבה יותר מאתגר וכיף לעשות את זה בעצמך עם המצלמה - זה גם ראוי להערכה יותר גדולה (:לא קשור... אין דבר כזה בכלל אפקט HDR... עושים אותו אך ורק מחלקים שונים של 3 תמונות שונות (כלומר יש מידע חדש בין תמונה לתמונה, שבעזרת תוכנת עריכה לא תוכל להביא אותו).
פורסם 2006 באפריל 219 שנים בתור התחלה לא קיים פוטושופ CS9יש פוטושופ CS שזאת גירסה 8 ויש CS 2 שזאת גירסה 9.לא נראה לי שיש שם אפקט כזה, ואפילו אם יש - זה הרבה יותר מאתגר וכיף לעשות את זה בעצמך עם המצלמה - זה גם ראוי להערכה יותר גדולה (:סליחה CS2.מז"א...שמעתי שאנשים עושים את זה גם דרך הפוטושוט :'(
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא קשור... אין דבר כזה בכלל אפקט HDR... עושים אותו אך ורק מחלקים שונים של 3 תמונות שונות (כלומר יש מידע חדש בין תמונה לתמונה, שבעזרת תוכנת עריכה לא תוכל להביא אותו).אה אוקי,תודה.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא קשור... אין דבר כזה בכלל אפקט HDR... עושים אותו אך ורק מחלקים שונים של 3 תמונות שונות (כלומר יש מידע חדש בין תמונה לתמונה, שבעזרת תוכנת עריכה לא תוכל להביא אותו). ההבנה שלי בפוטושופ אפסית, אמרתי שלא נראה לי שקיים שם כזה דבר ורשמתי הסתייגות למקרה שיש - שלא יתנפלו עליי למקרה שבאמת קיים כזה דבר :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.