פורסם 2006 באפריל 319 שנים לא, עכשיו קיבלת זין כי מסרתי את הפרטים שלך למשטרה וההודעה שלך שימשה ותשמש אחלה הוכחה, כדאי לך מאוד שלא תשתמש בסידיקי שלו.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים לא, עכשיו קיבלת זין כי מסרתי את הפרטים שלך למשטרה וההודעה שלך שימשה ותשמש אחלה הוכחה, כדאי לך מאוד שלא תשתמש בסידיקי שלו.חחחחחחחחחחח ימלשין מניאק ישוטר .....פחחחחחחח שוטר לך תלשין יסמוימעכשייו קוראים לך השוטר סמואל ואתה וכול החברים שלך השוטרים יכולים למצוץ לי ת ז***ןואתה קיבלת זין ימלשין
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ת'אמת אני אעשה את זה,ובכיף.אתה יכול להתחיל לספר להורים שלך למה הכנסת אותם ואת עצמך.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר חחחחח!!!!!!! אחי צוחקים איתך מה אני נראה לך כזה תמים....חחחח תודה אחי (סמואל)זה היה חזק...חח
פורסם 2006 באפריל 319 שנים פחחחחחחחחחחחחח אחלת זין יהומו עבדנו עלייך אהההההההאו או או אה או או השיתה מאומה חייך יפה למצלמה .................פיספוסים תוכנית שלא מפספסים!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:נוווב וקחה אני עושה לאימא שלך...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחאיזה בנאדם עילג אתה אני מרחם עליך ועל ההורים שלך שצריכים לקום כל בוקר ולדעת שיש להם בן מטומטם.תגיד, אתה לא מתפדח לכתוב? כאילו, אתה כותב ולא שם לב לזה שאתה כותב כמו טמבל?אני מתאר לעצמי שלא הבנת מילה עד כאן, אז אני אתרגם:חחחחחחחחחחחחחחחעיזא בן עדאם אילעג עתא הני מרכם אליכה ואל האורים שלכה שצריחים לאכום קול בוכר ולדאאת שיש לאהם בן מתומטם.טאגיד, עטא לו מטפדהך לחטוב? כהילו, עטה קוטב ולו סם לב לזה (פרגנתי בכתיב קריא) שעטא קוטב כמו (עוד פרגון) תאמבל?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים the damonion - התנהגות כזאת לא מקובלת אצלנו. אתה מורחק מהפורום.sagi_10 - שמע, אתה פשוט טיפש.. אבל אם תרצה את הפרטים שלו בשביל להגיש נגדו תלונה במשטרה, תבקש בהודעה פרטית.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.