פורסם 2006 באפריל 119 שנים שלוםהאם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקטהאם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהואאיזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל
פורסם 2006 באפריל 219 שנים שלום לךא:חייב לוח שיתמוך בכפולי הליבה לא משנה אם זה INTEL או AMDב:כל זוג זיכרונות בעלי אותו תדר יעבדו בדול צ'אנל.ג:הצ'יפסט הכי ממולץ הוא הצ'יפסט של אינטל מגירסת 945 ומעלה למרות שישהרבה חברות שתומכים באלו .בשביל מעבדי כפולי ליבה של אינטל הצ'יפסט שלהם הכי ממולץכי מי שעשה את הילד יודע טוב יותר לעשות את הילדה
פורסם 2006 באפריל 219 שנים שלום לךב:כל זוג זיכרונות בעלי אותו תדר יעבדו בדול צ'אנל.אתה טועה ומטעה.תמיד עדיף לקנות kit (צמד) זכרונות שמיועדים לעבוד ב dual-channel. לדוגמא: יכולים להיות שני סטיקים באותו התדר ומאותו הדגם אבל סידור הצ'יפים ע"ג הסטיק יהיה שונה והם לא יעבדו ב dual channel.לכן, אם קונים שני סטיקים נפרדים לוודא שהם באותו התדר, מאותו הדגם בדיוק ועם אותו סידור צ'יפים ע"ג ה PCB! להקפיד לבדוק גם אם יש גוף קירור ע"ג הסטיק.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אתה מדבר שטויות במיץ לי יש שני זכרונות שאני אפילו לא יודע את שמות החברה שלהם משהו גנריקניתי אותם כל אחד ממקום אחר והם עובדים מצויין בלי חרטה מרטה שאתה מעיף כאן מה הקשר לקירור שיש עליהםלזה שהם יעבדו בדואל צ'אנל ???מה עניין שמיטה בהר סיני???
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אם אתה עונה לי תדייק במה שאמרתי. לא אמרתי שהקירור משפיע. אמרתי שסידור הצ'יפים על ה PCB משפיע. למשל: על צ'יפ אחד יכולים להיות 8 צ'יפים על צד אחד והצד השני חלק (one-sided) ובצ'יפ אחר מאותו הדגם ואותו התדר יהיו 4 צ'יפים בכל צד (double-sided) והם לא יעבדו ב dual-channel. טענתי שגם אם יש קירור על הזכרונות לא להתעצל, לפתוח אותו (או להציץ מתחתיו אם זה אפשרי) ולבדוק טוב טוב את העניין אם הזכרונות לא מגיעים בתור kit מוכן ל dual channel. אז נא לדייק אם אתה אומר שאני מדבר "חרטה מרטה" או "שטויות במיץ".
פורסם 2006 באפריל 219 שנים חבל שאני לא יכול להראות לך את הזיכרונות שלי כי את מה שאתה אומר יש ליזיכרון אחד הצ'יפסטים שלו בשני צדדים וזיכרון שני בצד אחד והם עובדים בדואלאו שאני לא יודע מה זה דואל ???
פורסם 2006 באפריל 219 שנים חבל שאני לא יכול להראות לך את הזיכרונות שלי כי את מה שאתה אומר יש ליזיכרון אחד הצ'יפסטים שלו בשני צדדים וזיכרון שני בצד אחד והם עובדים בדואלאו שאני לא יודע מה זה דואל ???תן תמונה (print-screen) מאוורסט או מ cpu-z שהם אכן עובדים ב dual.יש לי נסיון עם זכרונות של kingston, עם זכרונות של geil ואפילו corsair כשהצ'יפים לא היו מסודרים באופן זהה הזוג פשוט לא עבר ב dual-channel.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.