עבור לתוכן

icq ותוכנות שיתוף קבצים

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352

האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

פורסם

1.האם אתה מצליח לגלוש במחשב החדש בכלל

2.האם במחשב הישן אתה מצליח לגשת עם כל התוכנות הללו

3.מה זה אומר בקושי - LOW ID?

4.בכלל הסתכלת בהגדרות של הראוטר? (כנראה שאלה רטורית)

פורסם

ניסית לפתוח פורטים בנתב?

פורסם
  • מחבר

האיי סי קיו הסתדר רק העברת הקבצים היא של איזה 1KB

האי מיול גם low id וגם הואר מנסה להתחבר לשרתים ואחרי כמה פעמים

שמתקבלים הודעות כמו apperas to be dead או full אז הוא מתחבר

והקאזה לייט בלי שום קשר במחשב החדש שלי לא מתחבר כל הזמן תקוע ב- connecting

זה נראה לי כבר בגלל הנורטון למרות שניסיתי להוסיף את הקאזה לרשימה שלו אולי בגלל הפיירוואל שלו

שאני לא יודע בכלל לנטרל

פורסם

פתיחת פורטים - B-FOCUS 312+ (מתאים גם ל- 352+ רק שבמודם זה נוספה תכונה ל-WIRELESS וכל השאר לא השתנה)

תנסה להיכנס לנתב עם הקשת הכתובת בדפדפן : http://10.0.0.138 ואז לכתוב שם משתמש וסיסמה Admin עם דגש על האותיות הגדולות והקטנות

ואז :

שאתה בתוך המודם יש לך אחרי שאתה נכנס עם השם משתמש וסיסמה אתה נכנס ל-ADVENCED שם תמצא PORT FORWARDING.

(אם המודם שלך בתצורת נתב, והוא מחלק כתובות למספר מחשבים אז תבחר את הכתובת של המחשב שלך שהוא ידע לאן להפנות את הפורט הנכנס).

אתה לוחץ למטה על USER ואז על NEW ואז אתה מגיע לחלון בתמונה ששמת ופשוט רושם את השם שאתה רוצה לתת לפורט , אח"כ יש 2 תיבות (פורט מתחיל ונגמר)

בשניהם אתה רושם את אותו מספר פורט שאתה רוצה, את התיבה הרביעית אתה משאיר ריקה היא תתמלא אוטומטית ואז אתה לוחץ APPLY. ואז זה מרענן לך ושוב יש לך את התיבות ואתה יכול למלא עוד פורטים שישתמשו באותו שם שציינת, ומתחת לריבועים תראה את הפורטים שכבר הכנסת עד עכשיו.

שסיימת עם זה אתה לוחץ שוב PORT FORWARDING (בוחר את המחשב שלך אם צריך) ויורד שוב ל-USER ואז תראה שם את השם של הפורט ואז בין שתי התיבות יש שני כפתורים, תלחץ על ADD על מנת להפעיל / לפתוח את הפורט וזהו.

עכשיו אחרי הכל אתה פשוט צריך ללכת ל-TOOLS אח"כ SYSTEM COMMANDS ואז על SAVE ALL ואם יש הודעה לוחצים YES וזהו הפורט/ים פתוחים

פורטים ידועים: (ICQ-5190, אימיול - רשום בהגדרות שלו מה הפורטים, קאזה - 3535 (זה מה שיש לי)).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים