עבור לתוכן

איך אפשר להחליף פול כתובות ?

Featured Replies

פורסם

אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ?

אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ?

יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים

מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא

פורסם

האם שני המחשבים מקבלים IP ציבורי דרך המודם?

גם אם קיימים שני פולים שונים של IP אין לך שליטה על בחירת הכתובת. אני בספק אם הספק יטרח כדי לתת למנוי שלך כתובת שמתחילה ב84. ובכלל, מה רע בכתובת שמתחילה ב212? יש בעיה באיכות הגלישה כשאתה מקבל כזה IP?

פורסם
  • מחבר

מודם מקבל כתובת אייפי דיינמי , אין לי אייפי קבוע, ושאלתי אם יש שיטה להביא פול אחר

אם אני רוצה הספק יביא לי פול שונה

הפול 212 יש לו בעיה עם חו"ל פול שמתחיל ב84 אין לו את הבעיה הזאת

בדוק גם שהחלפתי ושמתי את הכתובת של ה212 במחשב הזה אז חול קירטע לי

כנראה יש שרתים יותר איטיים או יותר רחוקים

על כל מקרה 84 זה הכי טוב נכון לכרגע (וקיבלתי אותו מבזק בינלאומי לאחר ועידה עם הכבלים)

אני חושב יש להם פול חדש של 88 לא מכיר את האיכויות שלו

והשאלה היא אין לי שיטה על בחירת הפולים זה ידוע , אבל לשנות את האייפי אפילו בתוך אותו פול, יש משהו כזה ? , אני רוצה לשנות עד שאקבל פול חדש אם אין אז אצטרך להתקשר :)

פורסם

אפשר לנסות להתנתק ולהתחבר עד שתקבל IP מהפול הרצוי....

הספק באמת מוכן להעביר אותך לפול מסוים (כמו שאמרת)?

על כל מקרה 84 זה הכי טוב נכון לכרגע (וקיבלתי אותו מבזק בינלאומי לאחר ועידה עם הכבלים)

אני חושב יש להם פול חדש של 88 לא מכיר את האיכויות שלו

והשאלה היא אין לי שיטה על בחירת הפולים זה ידוע , אבל לשנות את האייפי אפילו בתוך אותו פול, יש משהו כזה ? , אני רוצה לשנות עד שאקבל פול חדש אם אין אז אצטרך להתקשר :)

פורסם
  • מחבר

שמע עבדתי בתמיכה טכנית בספק אחר , אני יודע איך לדבר איתם שיעבירו אותי , הספק לא יכול להעביר אותי וגם לא אוהב לעשות זאת , כיון שאני בבזק בינלאומי בכבלים ללא חייגן , מה שאומר שצריכים לעשות ועידה עם הכבלים והכבלים הם אלה שאחראים לתת פול כתובות חדש הם רק צריכים אישור מבזק בינלאומי

אני מאמין שאפילו אתה יכול לאמר שאתה עובד בבזק בינלאומי או כל ספק אחר , ויש לך לקוח שהוא משותף אתה נותן את הפרטים ואתה אומר פשוט להחליף לו פול כתובות ל84 עכשיו זה מהכבלים יעשה זאת למרות שיש מצב שהוא יבקש לשמוע את הלקוח , אז אתה לוחץ flash על הטלפון ואומר הוא כנראה התנתק , טוב אז מה השם שלך (נניח אסף) אז אסף תרשום את הבקשה הזאת במחשב אני אחזור ללקוח ואומר לו להתקשר אליכם , ו-וואלה פול כתובות חדש תוך דקה, אהם עשר דקות לוקח לכבלים זמן לענות :)

אה ובגלל שאני בלי חייגן אז זה לא אפשרי רק אם אכבה את המחשב אחכה איזה יום עד שמישהו יקח לי את הכתובת מהפול ואקווה לכתובת חדשה :)

פורסם

טוב... טוב לדעת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים