עבור לתוכן

זכרונות - שאלות של צעיר

Featured Replies

פורסם

היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת).

1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ?

2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ?

3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה?

4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...)

תודה מראש.

(אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&model=177&modelmenu=1)

פורסם

1. לא, 3200 זה הכי גבוה שתגיע ללא אוברקלוק.

2. אתה יכול להוסיף אילו 512 שאתה רוצה, בתנאי שהם זוג זהה כדי שיעבדו ב Dual Channel.

3. שווה מאוד אפילו, 512 לא מספיק לרוב המשימות היום, מלבד אופיס ואינטרנט, כלומר שימושים משרדיים.

4. זיכרון גנרי עם אחריות כמה שיותר רחבה (רצוי לכל החיים, שיהיה, אבל אם לא אז 3 שנים). למשל samsung, Hynix.

יום טוב.

פורסם

TRATZ אתה קצת סוטר את עצמך...

ג'נרי לא יכול להיות SAMSUNG או HYNIX שהן שני היצרניות בין הגדולות ביותר לשבבי זיכרון.

אולי התכוונת לVALUE?

פורסם

ג'נרי לא אומר תמיד חברות עלומות שם. זה פשוט זיכרון שמתאים לרוב האנשים... :)

בקיצור SAMSUNG יספיק לך אם אתה לא אוברקלוקר.

וכן, ההבדל בין 512MB לבין 1GB הוא ממש בשמיים. אתה תבין כשתנסה :) (במשחקים בעיקר)

פורסם

ג'נרי לא אומר תמיד חברות עלומות שם. זה פשוט זיכרון שמתאים לרוב האנשים... :)

בקיצור SAMSUNG יספיק לך אם אתה לא אוברקלוקר.

וכן, ההבדל בין 512MB לבין 1GB הוא ממש בשמיים. אתה תבין כשתנסה :) (במשחקים בעיקר)

ממש לא.

ג'נרי זה עלום שם או חברה מסריחה ולא איכותית.

VALUE זה זיכרון שמתאטים לרוב האנשים... יעני the best value for money...

פורסם

TRATZ אתה קצת סוטר את עצמך...

ג'נרי לא יכול להיות SAMSUNG או HYNIX שהן שני היצרניות בין הגדולות ביותר לשבבי זיכרון.

אולי התכוונת לVALUE?

ג'נרי != גנרי

גנרי זה כללי, ג'נרי זה עיוות של גנרי שנועד לציין דברים המיוצרים ע"י חברות לא מוכרות, ואי אפשר לערוב לאיכות המוצרים

פורסם

ג'נרי != גנרי

גנרי זה כללי, ג'נרי זה עיוות של גנרי שנועד לציין דברים המיוצרים ע"י חברות לא מוכרות, ואי אפשר לערוב לאיכות המוצרים

אהם, טוב לדעת...

:)

פורסם
  • מחבר

שאלתי על ההבדל בין 1 ג'יגה ובין 1.5 ג'יגה, לא על 512 מגה.

(כי כבר יש לי 512Mb ואני מתלבט אם להוסיף רק עוד 512 או ישר עוד ג'יגה.)

פורסם

תלוי בשימושים ובתקציב

פורסם

מה זאת אומרת PC3200 וגן מה זה אומר Cך בזיכרונות

פורסם

PC3200 זה (בערך) הרוחב פס של הזכרונות (3200MB/s)

CL זה CAS Latency

יש יותר מידע על זה בשאלות הנפוצות

פורסם

יש פוסט דביק בראש הפרום של שאלות נפוצות - תקרא אותו :bash:

ואמרתי, לשימושים של אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מ512, בשביל פוטושופ, משחקים, עיצוב גרפי למשל צריך לפחות 1Gb.

פורסם

1. מה זה ננומטר ??

2. והאם יש הבדל רב ומורגש בין מעבדי בעלי 65nm לבין מעבדי 90nm ? (כפולי ליבה)

???

פורסם

ננו - מילימיקרון, ואם מיקרון זה מיליונית המטר, אז ננו זה 1 לחלק ל10 בחזקת תשע.

נכון להיום מעבדי 65 ננומטר קרירים יותר ממעבדי 90ננומטר.

פורסם

ננומטר זאת יחידת מידה מליארדית המטר אם אני לא טועה 10*1 בחזקת 9-.

אינטל משתמשת בשם הזה להראות את שיטת ההיצור שלה שהמעבדים שלה מיוצרים בליטוגרפיה(יש על זה איפשהו בפורום הסבר יותר נרחב) של 65NM.

ושאלה 2 לא מובנת וגם לא ניתנת להשוואה מעבדים המיוצרים ב65 ננומטר אלו מעבדים חדשים יותר שצורכים פחות זרם ופולטים פחות חום בדר"כ זה מתבטא באוברקלוק מוצלח יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים