פורסם 2006 במרץ 3019 שנים זה לא יגמר אם לא תפצמ"ר...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3234497,00.html3 הרוגים עד כה, לא ברורה זהותם. המכונית התפוצצה בסמוך לתחנת דלק ורק בנס לא נגרם נזק גדול.גדודי אל אקצה נטלו אחריות.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אני לא אגיד כלום.רק אשב לי בשקט, ואביט במתרחש.פיגועים היו ותמיד יהיו, השאלה היא מה עושים בתגובה.(בטח שלא פוצחים בסדרת "ויתורים כואבים" בסגנון שמאלמרט).
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים פיגועים היו ותמיד יהיו, השאלה היא מה עושים בתגובה. (בטח שלא פוצחים בסדרת "ויתורים כואבים" בסגנון שמאלמרט). אז זהו שכן זה מה שהעם בחר נכון? יאללה ל"כנס" את הישובים האלה,ככה עד תל אביב. רק מקווה שיפילו אותו ואת המפלגה המסריחה שלו. אני לא אגיד כלום. רק אשב לי בשקט, ואביט במתרחש.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים פיגועים היו ותמיד יהיו, השאלה היא מה עושים בתגובה.(בטח שלא פוצחים בסדרת "ויתורים כואבים" בסגנון שמאלמרט).חלה מגמת עליה בפיגועים ביחס לכל חודש, בזמן האחרון, יודע למה? (רמז: חופש לערבים - שמאלמרט)
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים לדעתי, צריך לפנות את קדומים באופן מיידי.ביום ראשון, אני הולך להגיש בג"ץ שיחייב את הממשלה לפנות את התושבים הלא חוקיים של קדומים.(אין לי כוח לשים סמיילי דבילי)
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר עכשיו מתברר שאלו היו ישראלים שהסיעו את המחבל, או כך YNET טוענים בכל אופן... מחר יגידו משהו אחר....בכל אופן, אם תישן עם מחבלים - אל תבכה כשתתעורר עם מטענים.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים עכשיו מתברר שאלו היו ישראלים שהסיעו את המחבל, או כך YNET טוענים בכל אופן... מחר יגידו משהו אחר....בכל אופן, אם תישן עם מחבלים - אל תבכה כשתתעורר עם מטענים.אנשים בהתנחלויות נעזרים המון בטרמפים בגלל תנועת האוטובוסים הדלילה, אתה לא יכול לבדוק מי נכנס למכונית שלך, אני כל נסיעה מעלה בין 2 ל-3 טרמפיסטים.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אני מבינה שהטרמפיסטים המתנחלים נורא דומים לאלו הנושאים מטענים על גופם... צר לי, אבל ישנם הבדלים... במראה בין מתנחל (הרבה פעמים הם גם אשכנזים לבנבנים) לבין ערבי פלשתיני לכל דבר.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים פיגועים היו מתוכננים לחודש שאחרי ובזמן הבחירות בלי שום קשר למי שנבחר....ככה לפחות המקורות ה"סודיים" של הצבא טוענים
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים טוב לב של אנשים, גרם למותם :-Xיהי זכרם ברוך.אם הוא היה מחופש לחרדי, אם אם הוא לא הוציא מילה מהפה, אז לא היה ניתן להבחין בו, הוא פשוט היה נראה כמו כל חרדי מעדות המזרח.דרושה תגובה חריפה, אסור לשבת בחיבוק ידיים ולטמון את הראש בחול כמו בת יענה... ומקווה שאולמרט יבין זאת במהרה.shuy, אתה גר בקרנ"ש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.