עבור לתוכן

להמשיך יג' יד' ?

Featured Replies

פורסם

או ללכת לקרבי

אני לא יודע מה לעשות

מה אתם ממליצים.?

פורסם

קרבי.

פורסם
  • מחבר

סיבה?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות בצבא תפקיד מקצועי אז זה נשמע כדאיי...

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעשו תפקיד מקצועי

פשוט הבנתי שאחרי הצבא יש עבודה :silly:

פורסם

עדיף כבר לעשות תואר ראשון.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה קשור התואר הראשון?

פורסם

אני אומר שעדיף ללמוד לתואר ראשון, שלוש או ארבע שנים מאשר שנתיים בשביל תעודת הנדסאי. אם הנדסאי רוצה להשלים לתואר ראשון מכירים במקרה הטוב ב-60 נקודות, בערך שליש תואר. אתה יכול לנסות להגיע לעתודה האקדמית (שנוי במחלוקת, אבל אני בחרתי בזה), או ללמוד אחרי הצבא.

פורסם

אני אומר שעדיף ללמוד לתואר ראשון, שלוש או ארבע שנים מאשר שנתיים בשביל תעודת הנדסאי. אם הנדסאי רוצה להשלים לתואר ראשון מכירים במקרה הטוב ב-60 נקודות, בערך שליש תואר. אתה יכול לנסות להגיע לעתודה האקדמית (שנוי במחלוקת, אבל אני בחרתי בזה), או ללמוד אחרי הצבא.

מחזק...

מישהו שאני מכיר סיים יג' יד' בהצטיינות, וכשהלך ללמוד בטכניון גם בשליש תואר לא הכירו לו...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כנראה אני התגייס בגיל 18!

פורסם

אם מכירים לו ב60 נק' המצב לא רע בכלל אני לא יודע מה אתה יודע על אונ'

אבל תואר בדרך כלל זה 120 נק'

אבל אני גם חושב שעדיף להתגיס

פורסם

3 שנים זה בערך 120 נקודות. אם הוא למד שנתיים ומכירים לו את זה כשנה וחצי במקרה הטוב - זה לא טוב.

פורסם

אל תמשיך תתגיס- צבא-צבא-צבא

אני המשכתי וזה סתם מעפן איזה עבודה תעבוד מי יקח אותך

כל החברים שלי כבר משתחחרים עוד מעט כבר

וגם חברים שלי השתחחרו שעשו יג יד

ואין להם שום מקצוע ויש להם תועה ממוצע ציונים 80 חיצוני

וזה סתם מעפן כל החרטא שאומרים

ביזבוז זמן וכסף -

פורסם

זה מאוד תלוי במזל..

אישית עשיתי צבא ועכשיו אני עושה תואר ראשון

אבל יש לי בן דוד, גדול ממני ב3 שנים סה"כ

עשה י"ג , י"ד , התגייס , השתחרר, ועכשיו עובד כבר קרוב ל 3 שנים בחברת הייטק בצפון

כל שבועיים טס למקום אחר בעולם (מתקן מכונות של החברה) , מרוויח הון תועפות, קנה לעצמו כבר בית ורכב מהכסף שלו (בית ברמה, באזור יוקרתי)

הכל תלוי עד כמה אתה טוב ולאן אתה מתקבל לעבודה בסופו של דבר, ועד כמה אתה מוכן להשקיע

ובין היתר, הרבה מאוד מזל :)

תחשוב שיש מלא אנשים עם תואר ראשון ביד, שגם לא מצליחים למצוא עבודה נורמלית

הכל תלוי באיזה סוג בן אדם אתה, ואיזה רושם אתה משאיר בראיון העבודה, וכמה אתה רציני ומשקיע וכמה רואים את זה עליך.

פורסם

3 שנים זה בערך 120 נקודות. אם הוא למד שנתיים ומכירים לו את זה כשנה וחצי במקרה הטוב - זה לא טוב.

אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל רק תיקון טעות אחת: י"ג זה רק חצי שנה, אאל"ט. כך שזה באמת שנה וחצי. אם כי לרוב האקדמיות השונות מכירות בזה רק כשנה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים