עבור לתוכן

כיצד אני פותח את פורט 6667?

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני בערך חודש וחצי הייתי מוריד מהתוכנה MIRC במהירות המקסימלית של האינטרנט שלי.

עכשיו זה כבר לא ככה,התוכנה מורידה לי מקסימום על 10..

נכנסתי לאתר שבודק פורטים וגיליתי לתדהמתי שהפורט 6667 שקשור למירק סגור!

אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולומר לי איך פותחים אותו?

נ.ב -אין לי רשת.

פורסם

אם אין לך פיירוול, אז כל הפורטים פתוחים. בדקת בפיירוול של ווינדוס?

פורסם
  • מחבר

אם אין לך פיירוול, אז כל הפורטים פתוחים. בדקת בפיירוול של ווינדוס?

אין לי מה לבדוק כי הוא לא פועל..

ולפי האתר שבדקתי הפורטים שסגורים אצלי הם

Port 1720 status: Closed

Port 6667 status: Closed

הנה האתר אם תרצה לראות

http://www.in-call.com/support/port-checker.htm

פורסם

ממה שהבנתי אתה מחובר לאינטרנט דרך מודם - המודם מחובר ישירות למחשב - האם אתה מחובר דרך ADSL או כבלים?

תשאל את עצמך מה שניתי שגרם להאטה.

אתה בטוח שאתה נמצא בלי פיירוול על המחשב?

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי אתה מחובר לאינטרנט דרך מודם - המודם מחובר ישירות למחשב - האם אתה מחובר דרך ADSL או כבלים?

תשאל את עצמך מה שניתי שגרם להאטה.

אתה בטוח שאתה נמצא בלי פיירוול על המחשב?

כן אני מחובר דרך מודם כבלים

לא זכור לי שעשיתי שום דבר חריג שיכול היה לגרום להאטה וכן אני בטוח ב100% שאני בלי פיירוול

בכל מקרה אין איזשהי דרך פשוטה לפתחית הפורט הזה?

פורסם

devek, אתה מתעסק בדברים שלא קשורים בכלל ל"בעיה" שלך.

פורט 6667 באמת קשור למירק, כמו שאמרת, אבל לא לשליחת קבצים. הוא קשור רק לחיבור שלך לשרת, ולא לקשר peer-to-peer שנוצר בינך לבין שולח הקובץ. ומכיוון שחיבור לשרת אתה יוזם, אין שום סיבה שהפורט הזה יהיה פתוח.

הפורטים בהם נעשה שימוש לשליחות קבצים (DCC) נקבעים ע"י הקליינט שלך. אם אתה משתמש ב-mIRC או באיזשהו סקריפט שמתלבש עליו, אתה יכול לראות את ההגדרות האלה וגם לערוך אותן.

Tools >> Options >> DCC >> Options

יש לך שם DCC Ports, ואתה יכול להגדיר First ו-Last, כלומר, טווח פורטים לשימוש בשליחות קבצים.

אבל בכל מקרה, אין לך מה לגעת בהגדרות האלה, או בכלל מה להתעסק עם פורטים. פורטים סגורים לא יכולים לגרום לבעיית איטיות בשליחת DCC. אם באמת יש בעיה עם פורטים, השליחה פשוט לא תתחיל, היא לא תהייה איטית.

שליחות קבצים ב-IRC זה לא כמו תוכנות שיתוף קבצים, שבהן אתה מוריד ממספר אנשים בו זמנית, ואם הפורטים שלך סגורים, יש אנשים שלא יוכלו להתחבר אליך, מה שיגרום לך לקבל את הקובץ מפחות אנשים בו זמנית, והמהירות הכוללת של ההורדה מסך האנשים יורדת.

במירק יש רק בן אדם אחד ששולח לך את הקובץ. אז או שהוא מצליח להתחבר, או שלא. אין באמצע.

בקיצור, כמו שאני רואה את זה, אין לך שום בעיה. זה נראה כאילו הבוט ששולח לך את הקובץ פשוט לא מסוגל לשלוח לך יותר מהר ממה שהוא כבר שולח. כלומר, הבעיה היא אצלו, ולא אצלך.

אה, כן... ותתקין פיירוול. :)

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא לא בבוט

כי הלכתי לחבר שלי וניסיתי להוריד מאותו בוט וההורדה תוך שנייה הגיע למהירות מקסימום של 190

וקשה לי להאמין שזו בעייה במערכת ההפעלה שלי כי הורדות מאתרי אינטרנט יורדות לי במקסימום מהירות

פורסם

הבדיקה שעשית מראה בבירור כי הבעייה בספק האינטרנט שלך, ובקשר שלו לבוט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים