פורסם 2006 באפריל 219 שנים פותח הדיון אני מציעה שתיתן תקציב למחשב ואיזה רכיבים כבר קניתה ואתה לא יכול לשנות ומה לא ניקנהתגיד איזה תקציב יש לרכיבים שלא ניקנו ואז תבקש הזרה בבנית המיפרטפשוט המיפרט היה מאוד לא מאוזן בהתחלה וכרגע אתה מתקן תלאי על תלאי בימקום ליכתוב מיפרט מסודר מאנשים שמבינים בזהסך הכל 15 אלף שקל על מחשב זה הרבה מאוד כסף גם שמחשיבים ציוד עיקפיחוץ מיזה אני ממליץ לך להוריד מהתקציב בישביל שידרוגים עתידים כמו כרטיס שיתמוך בD3D10 עוד איזה שנה וחציחבל ליקנות כרטיס כל כך יקר ועוד לחשוב על SLI שאין בו תמיכה בטכנולוגיה הזות אני היתי קונה כרטיס מסך ב200+- היום שיריץ את כל המישחקים ברמה טובה ומשדרג עוד שנה וחצי באותו סכוםודבר אחרון גם לאינטל וגם לAMD אמורים להגיע מעבדים חדשים עוד כמה חודשים ולפחות באינטל כניראה שיהיה שיפור גדולגם בביצועים וגם בצריכת חשמל ככה שבמיקרה שאתה יכול ליסחוב עד אז זה מומלץ בחוםאולי עד אז יכריזו כבר על כרטיסים תומכי D3D10 וזה יוכל לחסוך לך שידרוג יחסית מהיר
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מה כולם יורדים על הרמקוליםאחלה רמקוליםוכרטיס קול אולי אתם צודקים אפשר xtreme music אבל אם היה לי את הכסף גם אני הייתי קונה אותם אבל יש לי את הinspire t7900 שמספיקים לי
פורסם 2006 באפריל 219 שנים פותח הדיון אני מציעה שתיתן תקציב למחשב ואיזה רכיבים כבר קניתה ואתה לא יכול לשנות ומה לא ניקנהתגיד איזה תקציב יש לרכיבים שלא ניקנו ואז תבקש הזרה בבנית המיפרטפשוט המיפרט היה מאוד לא מאוזן בהתחלה וכרגע אתה מתקן תלאי על תלאי בימקום ליכתוב מיפרט מסודר מאנשים שמבינים בזהסך הכל 15 אלף שקל על מחשב זה הרבה מאוד כסף גם שמחשיבים ציוד עיקפיחוץ מיזה אני ממליץ לך להוריד מהתקציב בישביל שידרוגים עתידים כמו כרטיס שיתמוך בD3D10 עוד איזה שנה וחציחבל ליקנות כרטיס כל כך יקר ועוד לחשוב על SLI שאין בו תמיכה בטכנולוגיה הזות אני היתי קונה כרטיס מסך ב200+- היום שיריץ את כל המישחקים ברמה טובה ומשדרג עוד שנה וחצי באותו סכוםודבר אחרון גם לאינטל וגם לAMD אמורים להגיע מעבדים חדשים עוד כמה חודשים ולפחות באינטל כניראה שיהיה שיפור גדולגם בביצועים וגם בצריכת חשמל ככה שבמיקרה שאתה יכול ליסחוב עד אז זה מומלץ בחוםאולי עד אז יכריזו כבר על כרטיסים תומכי D3D10 וזה יוכל לחסוך לך שידרוג יחסית מהיר לא נראה לי כנראה הוא טעה ושכח להוסיף עוד 0
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא נראה לי כנראה הוא טעה ושכח להוסיף עוד 0 2000 שקל טוב טעות קטנה אני לא ימליץ לו על 4400MX משומש
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הייתי שם כרטיס קול+רמקולים יותר פשוטים ומכניס את המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 או שאם אפשר לחרוג ולהחליף רק את המסך : גם לך יש אזהרה על ספאם. זו האזהרה השלישית שלך. לא יתכן שתמשיך להגיב בטרד, בלי לקרוא אותו, וזאת למרות שביקשתי שלא להגיב סתם. אפילו את זה לא קראת.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר רמקולים כבר בבית שלי וגם הכרטיס קול...(5000 שקל)המחשב הוזמן אבל ניתן לשנות אני מקווה שהפעם זה מובן !!! (10000 שקל)אני לא קונה sli כרגע!!! אני רוצה אופציה ל sli ולכן החלפתי את הלוח ללוח שתומך sli x16 וגם oc אני רוצה אבל בטווח הארוך ...אולי עוד שנתיים אז אפשר לחכות עם ה big typhoon.והנה המפרט הוספי המשודרג בנתייםpentium d 820 2.8x2 1mbx2ASUS P5N32 SLI DeluxeOCZ 1024MB (512x2) DDR2 667MHz performance series 4-4-4-8 DIMM UnbufferGigabyte 3D Aurora SilverFSP AX500-A BLUE STORM 500WWD 250 GB SATA II 16 MB BufferNEC ND 4550A BLACKfloppy 1.44 blackBFG 7900GT OC 256mb / 256 bit / Memeory clock 1360 mhz /core clock 475 mhz לא sli בנתייםLogitech Media Elite Blackmicrosoft explorer wireless night visionsamsung lcd 17" 760bf pivot +dvi 4 ms 1:700הרכבה ובדיקה במעבדהשדרגתי גם את המסך...ל lcd עכשיו יש לי שאלה כזאת...אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..בתודהעידו
פורסם 2006 באפריל 319 שנים samsung lcd 17" 760bf pivot +dvi 4 ms 1:700מסך מאוד לא מומלץבמידה ואתה גיימר עדיף לעבור ל AMD ....
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר מה רע במסך הזה לפי מה שהבנתי זה ספינת הדגל של סמסונג רק בגרסת 17" תן תחלופה תן משהו...במחיר דומה...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים למה מסך לא מומלץ? יש לו 4MSבכל מקרה, המסך הכי מומלץ למשחקים זה ה740B או BF עם 8 ו4 MS בהתאמהניב
פורסם 2006 באפריל 319 שנים למה מסך לא מומלץ? יש לו 4MSבכל מקרה, המסך הכי מומלץ למשחקים זה ה740B או BF עם 8 ו4 MS בהתאמהניבלא כל מסך עם 4MS נחשב טוב....במקרה הזה עדיף המסך 730Bאו ללכת כבר על ה 930B
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה רע במסך הזה לפי מה שהבנתי זה ספינת הדגל של סמסונג רק בגרסת 17" תן תחלופה תן משהו...במחיר דומה...כתבתי לך קודם. תבדוק בפורום תצוגה - אנשים לא מרוצים ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.