עבור לתוכן

Starcraft 2 !

Featured Replies

פורסם

על סטארקראפט 2 אף אחד לא מדבר, בליזארד טוענים שזה לא בתכנון לזמן הקרוב (וכולנו יודעים שכשמשהו אצל בליזארד כן בתכנון לזמן הקרוב, אז יש עוד 2-4 שנים ליציאתו.

אתה מאד מגזים! מה הם ירויחו מכל כך הרבה זמן? אני בטוח שאם באמת זה יקח כל כך הרבה זמן אז כשהמשחק יצא אף אחד לא ישים לב אליו כי כבר בטוח יהיו להיטים וטכנולוגיות חדשות. נו באמת 2-4 שנים בכלל לא נשמע הגיוני, הגיוני?

פשוט תסתכל על ההסטוריה של בליזארד... משחקים עוכבו בשנים. גיאבלו 2 יצא שנתיים אחרי שהוא היה אמור לצאת. כך גם WC3 ורוב המשחקים האחראים שבליזארד שחררו. המשחקים שלהם מעולים, אז אף אחד לא מתלונן וכולם ממשיכים לחכות...

פורסם

משחק בסגנון UT2003?!

זה FPS טקטי, למען השם...

המשחק נקרא StarCraft: Ghost. הגיבורה שלו נקראת Nova, יש לה את היכולות של ה-Ghostים שהיו ב-Starcraft הראשון. המשחק כנראה יגיע לכל הקונסולות ולא למחשב.

ההימור שלי הוא שעוד נראה את Starcraft 2 למחשב.. לא יכול להיות ששנתיים שלמות לא יצא משחק של Blizzard למחשב - אז זה יכול להיות או Diablo, או WC4 או SC2 - ולדעתי, זה יהיה SC2. וכמובן, חבילת ההרחבה של WC3...

פורסם

אני מסכים במאה אחוז,

Blizzard רוצים לעשות את אותו הדבר שעשו Westwood עם Renegade ולאור ההצלחה שלו יצא StarCraft Ghost אבל זה לא StarCraft 2 שני המשחקים יצאו בסופו של דבר לא רק לקונסולות אלה גם ל PC הימור בטוח!

פורסם

בליזארד מתכננים SC2 אבל לא לעתיד הקרוב. הרחבה ל-WC3 בטוח תהיה. יש שמועות, אגב, שהם עובדים על גרסה מחודשת ל- Blackthorne, ואם זה נכון... ואו...

פורסם

מה הראשי תיבות של SC2?

פורסם

STARCRAFT 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים