עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבדי ולוחות אינטל *טפו טפו*

Featured Replies

פורסם

אני, כמו רוב האנשים פה, אוהד נלהב של חברת AMD כשמדובר במעבדים. החל מ K6233 פעם ועד TB1400 היום.

אלא שכידוע מצבה של AMD בתחרות עם אינטל הוא על הפנים. וכשהתחלתי לחפש שידרוג למחשב החלטתי להציץ גם במה שיש לאינטל להציע. הופתעתי כשהצלחתי למצוא מעבד P4 2.4MHZ פלוס לוח אם זול מאד ונראה (לפחות במבט ראשון) מלא פיצ'רים: ELITEGROUP P4VXAD-L עם הרבה מקום לכרטיסים, תמיכה בזכרון PC2700, ב ATA133 וכ"ו. כל הסיפור עולה פחות מ 2000 שקל.

בקיצור, באותו מחיר שהייתי משדרג ל XP1900 בערך נראה לי שהפעם אני מקבל יותר דווקא מאינטל... קשה להאמין אבל במצב הנוכחי של השוק זה כנראה נכון.

אז עכשיו אני בהתלבטות. האם לא לקנות את זה רק בגלל שאני לא אוהב את אינטל ?

וחוץ מזה, במערכת המחירים שלכם לא ראיתי שום מערכת של אינטל ולא משנה איזה פרמטרים הכנסתי. גם במעבדים של AMD לא ראיתי המלצה למשהו חזק יותר מאשר XP1800. האם זה מכוון ?

פורסם

אני עדיין הייתי מעדיף מעבד של AMD היום אפשר למצוא מעבד ולוח 2100+ עם לוח טוב ב 1500 ש"ח

ולדעתי זה ייקח מעבד של INTEL 2.4 אם אתה לא משתמש בזיכרונות RDRAM ...

אם 1800 לוקח מעבדי 2 ג'יגה....

פורסם

באמת ה2100+ של AMD זה מעבד סוס עבודה ממש ברב המקרים לוקח את P4 2.4GHZ

וההבדל במחירים באמת עצום ביחס לביצועים שאתה מקבל מהאתלון לעומת האינטל

בהפרש הזה אתה יכול לקנות עוד משהו שיתרום במחשב...

פורסם

באמת ה2100+ של AMD זה מעבד סוס עבודה ממש ברב המקרים לוקח את P4 2.4GHZ

וההבדל במחירים באמת עצום ביחס לביצועים שאתה מקבל מהאתלון לעומת האינטל

בהפרש הזה אתה יכול לקנות עוד משהו שיתרום במחשב...

סוס סוס ומתחמם כמו סוס :o

בשביל מעבד כזה דרוש קירור יעיל ביותר...

:smoke:

פורסם

לא נכון, הקרור הסטנדרטי מספיק בהחלט.

פורסם

על הסטנדרטי לא הייתי ממליץ כל כך בחום אבל חברים... כבר כואבות לי הידיים להקליד את זה אבל יש פתרון זול ומי שהוא לא OVERCLOCKER מספיק להשתמש ב VOLCANO 6 בדקתי אותו כבר על עשרות מחשבים בטווח בין DURON 1.1 ועד ATHLON TB 2200 ותאמינו לי הוא מאוורר זול ומספק טמ"פ של 45-48 גג

מה רע בזה???

ומי שרוצה משהו יותר טוב

VOLCANO 7 PLUS עבד אצלי על 5 מעבדים (לקח לי זמן להאמין שזה נכון) ב - תחזיקו חזק !!!

33 מעלות...

פורסם

על הסטנדרטי לא הייתי ממליץ כל כך בחום אבל חברים... כבר כואבות לי הידיים להקליד את זה אבל יש פתרון זול ומי שהוא לא OVERCLOCKER מספיק להשתמש ב VOLCANO 6 בדקתי אותו כבר על עשרות מחשבים בטווח בין DURON 1.1 ועד ATHLON TB 2200 ותאמינו לי הוא מאוורר זול ומספק טמ"פ של 45-48 גג

מה רע בזה???

ומי שרוצה משהו יותר טוב

VOLCANO 7 PLUS עבד אצלי על 5 מעבדים (לקח לי זמן להאמין שזה נכון) ב - תחזיקו חזק !!!

[glow=red, 2, 300]33 מעלות...[/glow]

:eek2::eek2:

פורסם

בדקתי את זה טוב טוב עם 5 מעבדים כי היה לי קצת קשה להאמין.

חשבתי שאולי הבעיה עם הקריאה של GA7VRXP אבל איך ששמתי מאוורר אחר ישר היתה עלייה לרמה הידועה של 45 מעלות

לקחתי מגוון מעבדים מ 1700 עד 2200

ובכולם זו היתה הטמפ...

פורסם

משהו לא נראה לי יש לי AX7 עם 42 מעלות המעבד הוא AXP1900+ (לצורך ההשוואה)

פורסם

משהו לא נראה לי יש לי AX7 עם 42 מעלות המעבד הוא AXP1900+ (לצורך ההשוואה)

אכן גם לי קשה להאמין.

עד שאני לא רואה סרט וידאו מצולם עם תצהירים של כמה עדים (33 מעלות?!?! עם כזה HEATSINK MIDDLE CLASS??)

פורסם

33 מעלות? וואו. אני מאמין, אבל רוצה לראות (לא בלי מארז / מארז של 2000 שקל מני ;))

פורסם

ולא בתנאי מעבדה של טמפ' מווסתת של 16 מעלות בחדר

פורסם

תקבלו MBM מצולם

אני מבין שאני צריך לארגן אוטובוס אליי כדי להוכיח לכולכם?

האמת גם אני לא האמנתי אז לקחתי עוד מעבד ולוחות שונים וניסיתי מאווררים אחרים וכלום לא השתנה.

מה שלא עשיתי התוצאות חזרו על עצמן...

אני מוכן לבדוק שוב ושוב ושוב

אני אגיד לכם כמה בFULL LOAD כי את זה לא בדקתי..

אבל מי שמכיר אותי כאן יודע שאני לא אגיד סתם דברים..

פורסם

מני, איז המיזוג אוויר יש אצלכם?

תנסה להפעיל אותו עם הוולקנו בטמפ' רגילה..הטמפ' לא תרד מ42-45.

פורסם

אני מוכן לנסות

אבל שתדעו לכם שאני עדיין חושב שהטמפ לא יעלה מעל 38

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים