פורסם 2006 במרץ 3019 שנים שלום אני מתקין אובנטו עם המדריך הזה : http://www.imc-il.com/david/Project/ עכשיו, יש לי שני כוננים - C עם 15GB וD עם 5GB. בD שמתי גיבויים של כל מני קבצים שהיו לי בווינדוס (סרטים וקבצי וורד בעיקר). עכשיו השאלה היא : איך אני יכול להתקין אובנטו בלי שהוא ימחק את D ושD יהיה זמין באובנטו? (כחו בחשבון שהווידוס נמצאת בC אז אני מוחק אותה לגמרי כשאני מתקין תלינוקס) איזה צעד אני צריך לשנות במדריך כדי שD ישאר שלם ?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אוקי, תודה רבה ^^אז מה אני עושה לC? אני מפרמט אותו? הבנתי שאני צריך אותו על EXT3... איך אני מפרמט אותו כך שהוא יעבור לEXT3? ההתקנה של האובנטו עושה את זה בעצמה?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אז מה אני צריך לעשות? פשוט לפרמט את C? ואם כן, אז לאיזה מערכת קבצים לפרמט אותו?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים כן עריכה תקשיב.. היה פה איזה בלבול.. תעקוב אחרי המדריך. בכל אופן חכה לתגובה של nim901
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר לא כתוב במדריך מה אני צריך לעשות לפני ההתקנה... לדוגמא : מה אני עושה עם הכונן? אני סתם משאיר אותו כמו שהוא?נב : סליחה שאני כזה נוב ^^ זאת הפעם הראשונה שלי עם לינוקס...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אם אני לא טועה אתה צריך שהמקום בכונן C שאתה רוצה להביא ללינוקס יהיה לא מפורמט...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ב PARTITION MAGIC אתה מקטין את המחיצה נראה לי....אבל אל תיסמוך על זה עדיין...תחכה שיאשרו את זה, וכמו שאני מכיר את האנשים כאן בפורום... תקבל תשובה מחר ...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר סבבה תודה רבה ^^אז אני פשוט מכניס תדיסק ומתקין...עכשיו יש לי שאלה אחרונה לפני ההתקנה : האם הSERVER שונה משמעותית מהגרסא הרגילה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.