עבור לתוכן

מחפש תוספים/הגדרות לפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

היי,

לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים.

קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי.

אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון:

1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס?

2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה?

3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף החדש שנפתח). יש משהו כזה? אני תמיד פותח לינקים כך כשאני קורא איזה דף וזה נוח בטירוף. יהיה לי קשה להסתדר בלי.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס?

יש, וזה לא רק תחליף של הלחצנים Back ו Forward זה הרבה מעבר לזה...

2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה?

תודה מראש על העזרה.

יש אותו הדבר, רק שכדיי לסגור טאב עושים מידל מאוס.

3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף החדש שנפתח). יש משהו כזה? אני תמיד פותח לינקים כך כשאני קורא איזה דף וזה נוח בטירוף. יהיה לי קשה להסתדר בלי.

בקשר לזה, אני לא בטוח...

אבל אפשר לפתוח לינק בטאב חדש ע"י הקלקה על הלינק עם המידל מאוס.

פורסם

כל מה ששאלת (והרבה הרבה יותר מזה) קיים וגם נמצא בסטיקי והיית יכול פשוט לעבור עליו ולמצוא :)

אבל אני רואה שכבר ענו לך..

בקשר לעכבר, אתה צריך את all in one gestures

כמו כן :

http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16929&s=2bba4980d5c5334b522cd50005d24558

גם אני עברתי ממקסת'ון ל FFOX בזמנו, ואני מברך על כל רגע מאז.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

1. הכפתור האמצעי אצלי היה מוגדר כדאבל קליק, עכשיו שביטלתי אותו הוא עובד על מנת לסגור טאבים ולפתוח לינקים בטאב חדש - תודה.

אני אתקין את שאר הפלאגינים שהמלצתם עליהם.

דבר אחרון שמציק לי ברשותכם :)

הטאבים החדשים שנפתחים נפתחים בסוף רשימת הטאבים.

יש דרך לגרום להם להפתח מימין לטאב הנוכחי ולא לברוח עד סוף הרשימה?

עריכה2 :

התקנתי Tab Mix Plus - לא הצלחתי למצוא אפשרות שמאפשרת לטאבים חדשים שנפתחים שיפתחו מימין לחלון שממנו נפתחים הטאבים. מישהו מכיר?

תודה.

פורסם

ffopentab7wc.th.jpg

זה האופציה שאתה צריך (חלון שמאלי, תיבת סימון הראשונה)

ותתחדש על דפדפן, אתה עוד תהנה ממנו יותר מMAXTHON (כמו שאני :jump: )

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני ממש מסטול - אני לא מבין איך פספסתי את זה.

שיפור אחד משמעותי לטובה כבר מרגישים במיוחד בפורומים. הדפים עולים הרבה הרבה יותר מהר. גם כאן וגם ב hometheater.

מוזר, אבל אני לא מתלונן :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים