פורסם 2006 במרץ 2819 שנים ויקיפדיה היא לא מדד לכלום.חוץ מזה, ההנהגה של העם היא זו שקובעת. איתה עושים / לא עושים הסכמים.זאת לחלוטין בעיה שלהם ש"נבחרה" (כאילו שזה קרה מהשמיים, ולא הם בחרו אותם) הנהגה שהמצע שלה הוא השמדת מדינת ישראל.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אני לא, אבל העובדות בשטח דווקא כן.עובדות, זה מן דבר כזה שהשמאלנים בדרך כלל מתעלמים ממנו כי הם חיים בעולם ורוד משלהם.חוץ מזה' date=' ההנהגה של העם היא זו שקובעת. איתה עושים / לא עושים הסכמים.זאת לחלוטין בעיה שלהם ש"נבחרה" (כאילו שזה קרה מהשמיים, ולא הם בחרו אותם) הנהגה שהמצע שלה הוא השמדת מדינת ישראל.[/quote']
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים איך זה מוכיח את הדברים שלך?אהההבנתיאתה תחזור לדבר על שמאלנים ועל משקפיים ועוד כל מיני סיסמאות
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אני דיברתי אך ורק על עובדות. החמאס נבחר. זאת עובדה.אתה זה שעברת לדמגוגיה על מנת להסיט את תשומת הלב מהעובדות.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אתה אמרת שהרוב תומכים בטרוראתה מתעלם מהעובדה שהם קיבלו פחות מחצי מהקולותאתה מתעלם מהעובדה שהרבה הצביעו להם בגלל השחיתות של הפת"חבתור דמגוג, אתה משתמש די הרבה במילה דמגוגיה (שזה די הגיוני)
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חוץ מזה, ההנהגה של העם היא זו שקובעת. איתה עושים / לא עושים הסכמים.זאת לחלוטין בעיה שלהם ש"נבחרה" (כאילו שזה קרה מהשמיים, ולא הם בחרו אותם) הנהגה שהמצע שלה הוא השמדת מדינת ישראל.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים עמרי, אני לא מבין את הקשר של הציטוט שאתה מביאדיברנו על התושבים או על ההנהגה?אמרת שרוב התושבים תומכים בטרור כי החמאס ניצח בבחירותאבל התעלמת (או לא ידעת) מכמה עובדותאז אני אשאל שוב, איך אתה יודע שהרוב תומכים בטרור?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים 1. אתה בכלל לא מתייחס למה שאני כותב, אני מרגיש כאילו אני מדבר עם עצמי אז מה האם הוא זכה בבחירות דמוקרטיות, הוא עדיין קיבל פחות מחצי מהקולות ומה עם הסיבות להצבעה?2. בעיה של מי? על מי אתה מדבר?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים OMRIJ אתה מדבר כמו השמאלנים הבודדים שלא יתעוררו מהחלום גם אני רוצה שלום עולמי וכו אבל יש דברים שלא תמיד מיתאפשרים ושלום אם הפלשטינים כיום או בעתיד הקרוב לא יהיה תפנים את זה אני הצבעתי ליברמן שרוצה יתנתקות אבל הוא יותר חזק מי מר תולעת רוצה להצביע לביליין או מישהו דומה אתה ובקשר לדיון מי שלא מצביע באופן מסוים מצביע לחרדים ומיפלגות דומות שיש להם אחוז הצבע גבוה בכל מיקרה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים על מה לעזאזל אתה מדבר?מה הקשר לביילין?ומה קשור ליברמן?אתה מדבר כמו מישהו מהמצבעים שלו שינסו לעשות שלום אפילו אם השטן והדיון הוא על-לא יודע למי להצביע אז אמרתי לו במי אני בחרתי זה הכל וביגלל זה ליברמן
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים דווקא הימין חי בסרט שהוא יפציץ כפר על כל קאסם וארה"ב תמשיך למכור לנו מטוסים וגרמניה תמשיך למכור לנו טנקים.ואתה יודע מה, מה זאת ההיתממות הזאת, פתח לא אירגון טרור? מה ההבדל בינו לבין החמאס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.