פורסם 2006 במרץ 2719 שנים 1.how to add hebrew support in FF browser 2. do i need to installl eny drivers (ceapset , graphic card) 3.can i access my win xp files ? and any tip will be welcom nice OS . my first time cant find a plugin for flash , help
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מקווה שאתה יכול לקרוא עברית אם לא, מקסימום מישהו פה יהיה נחמד ויתרגם (2 בלילה עכשיו :\)1) מז"א תמיכה בעברית? תפרט יותר, אתה לא יכול לכתוב בעברית? אתה רואה עברית? פרט נמק והסבר2) דריברים לכרטיס מסך - https://wiki.ubuntu.com/BinaryDriverHowto/Nvidiahttp://ubuntuforums.org/showthread.php?t=57368 תבחר לעצמך אחד3) ניתן לגשת לקבצים ע"י עיגון של המחציה של הוינדוס, תן לי את הפלט של mount -lואני חוזר לשיעורים :-X
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים למעלה יש לך 3 תפריטים, תבחר באחרון ואז בראשון (הראשון עם החץ) ואז יש שם מקלדת תכנס לשם ותעשה ככה,בתפריט שנפתח בשני, תסמן שם את מה שאתה רוצה בשביל להחליף מקשים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אחלה תודה על העזרה .1. אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול , ואני שומע סאונד רק באוזניות - אנאלוגי , והחיבור למערכת שלי הוא קואקסאלי - דיגיטלי ואין לי סאונד , עזרה בבקשה 2. התקנתי XEMULE ואני לא מצליח להתחבר , אני חסום , איך אני פותח פורטים בלינוקס גם בממשק גראפי וגם טקסטואלי ? ועוד שאלה , למה כול פקודה שאני מנסה לתת בטרמינל הוא לא מאפשר לי ?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים הפורטים אמורים להיות פתוחים, הוא לא חוסם אותם מה זה לא נותן לי לכתוב פקודות בטרמינל? עם הכרטיס קול, תחכה למחר אני עייף :-\
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר הוא אומר לי שחסר לי ROOT משהו , אני לא ממש מבין מה הולך שם , יש לי בנתיים שעה על המערכת הפעלה הפורטים אמורים להיות פתוחים, הוא לא חוסם אותם הוא אומר שחסרה תקייה של CLIENT.MET , הוא לא יוצר אחת כזאת , ואז שאני מנסה להתחבר הוא מודיע לי ש 4662 סגור . הוא לא יכול להתחבר ונתקע . יש TASK MANEGER לאובנטו ? אם כן איך מפעילים ?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים בקשר לרוט מריצים עם sudosudo cmdבקשר לאימיול, אני אבררובקשר לכרטיס קול, יש לך NF4 כן?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים אוקי, כשאסיים להתקין ג'נטו במחשב שלי אחפש לך (מצטער שאני כל הזמן דוחה את זה :-\)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.