עבור לתוכן

בעיה עם זיכרון Commit Charge

Featured Replies

פורסם

אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION.

החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות.

התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT.

אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. :s07:

כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50 מגה עם חלון אחד פתוח, IE תופס 80 מגה, WORD תופס 60 מגה!!!

אבל זה עדיין לא אמור להגיע לשימוש המפלצתי ב-Commit Charge. >:(

השימוש בזיכרון RAM דווקא לא השתנה בהרבה, קצת עלה, כנראה בגלל שהתוכנות התחילו לתפוס הרבה מקום....

ה-PAGE FILE שלי מכוון ידנית ל-500 מגה (ככה זה כבר הרבה זמן ולא היתה שום בעיה). בדקתי בהגדרות, חלונות לא מגדיל אותו.

יש לי ג'יגה של RAM.

מישהו יודע איך אפשר להוריד את השימוש ב- Commit Charge?? :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

בטאב של processes לחץ על view, select columns ותוסיף את Virtual Memory size. כך תוכל לדעת מה "טוחן" לך את הזכרון הוירטואלי. אני מנחש שזה דרייבר עם באג עצבני.

פורסם
  • מחבר

בטאב של processes לחץ על view, select columns ותוסיף את Virtual Memory size. כך תוכל לדעת מה "טוחן" לך את הזכרון הוירטואלי. אני מנחש שזה דרייבר עם באג עצבני.

תודה על התשובה

עשיתי את מה שהצעת

מה שאני רואה זה פשוט מטורף..... יש תהליכים לוקחים כמות אדירה של זיכרון..... ואני לא מבין למה....

פורסם

שומדבר ברשימה לא מאוד יוצא דופן... אני מנחש ש-outlook פתוח אצלך המון זמן ולכן הוא תופס כ"כ הרבה זכרון (אם כי זו לא תוכנה קלילה בכל מקרה). יכול להיות ש-word תופס כ"כ הרבה כי אתה משתמש בו כעורך הדואר של outlook?

אני רואה שרץ אצלך cli.exe שלוש פעמים ותופס כמות נכבדה של זכרון וירטואלי על כל פרוסס. למיטב ידיעתי זה חלק מהדרייבר של ATI אבל אני לא יודע אם הוא אמור לרוץ שלוש פעמים במקביל. אני מציע שתבדוק את זה.

ואם עכשיו לא תיגע בכלום ולא תפתח עוד שום דבר, האם מצב הזכרון ישאר כמו שהוא או שלאט לאט התפוסה שלו תגדל? אם היא גדלה כל הזמן, יש לאחת התוכנות שלך memory leak, ואני חושד בדרייבר הזה של ATI... אף דרייבר לא אמור לתפוס כ"כ הרבה זכרון וזכרון וירטואלי.

אצלי זה נראה כמו בתמונה המצורפת, אבל זה המחשב בעבודה... בבית עם emule, xbt וכו' שרצים ברקע זה הרבה יותר, אבל עדיין לא מתקרב למצב שלך.

פורסם
  • מחבר

שומדבר ברשימה לא מאוד יוצא דופן... אני מנחש ש-outlook פתוח אצלך המון זמן ולכן הוא תופס כ"כ הרבה זכרון (אם כי זו לא תוכנה קלילה בכל מקרה). יכול להיות ש-word תופס כ"כ הרבה כי אתה משתמש בו כעורך הדואר של outlook?

אני רואה שרץ אצלך cli.exe שלוש פעמים ותופס כמות נכבדה של זכרון וירטואלי על כל פרוסס. למיטב ידיעתי זה חלק מהדרייבר של ATI אבל אני לא יודע אם הוא אמור לרוץ שלוש פעמים במקביל. אני מציע שתבדוק את זה.

ואם עכשיו לא תיגע בכלום ולא תפתח עוד שום דבר, האם מצב הזכרון ישאר כמו שהוא או שלאט לאט התפוסה שלו תגדל? אם היא גדלה כל הזמן, יש לאחת התוכנות שלך memory leak, ואני חושד בדרייבר הזה של ATI... אף דרייבר לא אמור לתפוס כ"כ הרבה זכרון וזכרון וירטואלי.

אצלי זה נראה כמו בתמונה המצורפת, אבל זה המחשב בעבודה... בבית עם emule, xbt וכו' שרצים ברקע זה הרבה יותר, אבל עדיין לא מתקרב למצב שלך.

WORD הוא אכן עורך הדואר של OUTLOOK שבאמת פתוח 90% מהזמן.

לפי ATI התהליך CLI צריך לרוץ 3 פעמים אבל אני בספק אם זה אמור לקחת כל כך הרבה זיכרון. אבל ידוע שה-CCC של ATI הוא זללן משאבים.... :-[ פשוט לא עד כדי כך.

יש כל מיני תוכנות שתופסות המון מקון ב- VM:

ATI TOOL שצריכה לדעתי לתפוס פחות

SETPOINT

TYPE32

ZLCLIENT

SMART GARDIAN של DFI

וגם העמודה של PF בTASK MANAGER היא על 900 מגה ישר אחרי ה-BOOT. ככה זה מאז שעשיתי את השיחזור הטיפשי ההוא....

דרך אגב, ב-SAFE MODE זה ממש לא ככה. שם הכול בסדר.

פורסם

ואם עכשיו לא תיגע בכלום ולא תפתח עוד שום דבר, האם מצב הזכרון ישאר כמו שהוא או שלאט לאט התפוסה שלו תגדל?

האם אתה משתמש במנהלי זכרון למיניהם? (תוכנות שמתיימרות לפנות/ לאחות זכרון)

מה שהשחזור של Last known good configuration עושה זה רק להעלות לך את המערכת מההגדרות שנשמרו בפעם האחרונה שעשית login מוצלח. מה שינית/התקנת לפני הפעם האחרונה שעשית restart לפני ה-last known good configuration?

פורסם
  • מחבר

האם אתה משתמש במנהלי זכרון למיניהם? (תוכנות שמתיימרות לפנות/ לאחות זכרון)

מה שהשחזור של Last known good configuration עושה זה רק להעלות לך את המערכת מההגדרות שנשמרו בפעם האחרונה שעשית login מוצלח. מה שינית/התקנת לפני הפעם האחרונה שעשית restart לפני ה-last known good configuration?

התפוסה של הזיכרון לא גדלה עם הזמן, רק עם עלייה של תוכנות נוספות....

בשוטף אני לא משתמש במנהלי זיכרון אבל יש לי את SYSTEM MECHANIC מותקנת. אבל התוכנה לא פעילה.

מה שעשיתי לפני הRESTART ההוא זה להתקין את הדרייברים של כרטיס TV ואת התוכנה שלו. התוכנה שלו עשתה קצת בעיות בגלל תאקל עם ZA. כבר הסרתי את התוכנה ואת הדרייברים.

פורסם

נסה לעלות ב-VGA Mode ולראות אם זה עדיין קורה.

פורסם
  • מחבר

נסה לעלות ב-VGA Mode ולראות אם זה עדיין קורה.

כן, גם ב- VGA MODE זה עדיין קורה

בדקתי במערכת הפעלה השניה שלי (יש לי DUAL BOOT) ושם כמות הזיכרון שהתוכנות תופסות ב-VM נמוכה מאשר ב-RAM ......אין שם את הבעיות הללו עם זיכרון מן הסתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים