עבור לתוכן

רשת אלחוטית 54 מגה.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית.

יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם.

הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6.

השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

פורסם

מנסיון שלי (אני מבצע התקנות כאלו עם ציוד כזה במסגרת העבודה), זה מאוד תלוי במבנה הבית.. ברוב המקרים לא תהיה קליטה טובה, אם כי יש יוצאי דופן.

לדעתי כדאי להשקיע על ציוד קצת יותר רציני.

פורסם
  • מחבר

מנסיון שלי (אני מבצע התקנות כאלו עם ציוד כזה במסגרת העבודה), זה מאוד תלוי במבנה הבית.. ברוב המקרים לא תהיה קליטה טובה, אם כי יש יוצאי דופן.

לדעתי כדאי להשקיע על ציוד קצת יותר רציני.

במה כדאי להשקיע?

בכרטיסים? במרכזיה? בקיבלת המידע? בחברה?

פורסם

שמע, בית דו מפלסי זו בעיה ברשתות אלחוטיות ביתיות...

אני מציע שתיקח מחבר נתב לבדיקה ואז תחליט... יש סיכוי שגם נתב זול כמו אדימקס יספיק.

אם אין לך אפשרות כזו, אני מניח שנתב של Linksys או 3com יסתדרו עם זה..

פורסם
  • מחבר

ולא משנה מה יהיו הכרטיסים?

ומה זה "מחבר לנתב"? מאיפה משיגים? :P

פורסם

גם איכות הכרטיסים משנה... אבל זה הכל תלוי בתקציב שלך.

מחבר לנתב? אין לי שמץ, זה ביידיש?

פורסם

גם איכות הכרטיסים משנה... אבל זה הכל תלוי בתקציב שלך.

מחבר לנתב? אין לי שמץ, זה ביידיש?

:)

לנתב אלחוטי טיפוסי מתחברים שלושה סוגים של כבלים. השניים הנפוצים הם חיבור לחשמל (יש אחד כזה) וחיבורים לרשת חוטית - כבלי רשת. הכבל השלישי והאחרון שלא נראה לי שתראה הוא כבל שמחברים לשקע האנטנה של הראוטר. אלה הם כל ה"מחברים" שיש.

*אה ויש לנתבים מסוימים גם כניסות אחרות לשם תקשורת אחרת או לשם ניהול, אבל לא ניכנס לזה, ואני כמעט בטוח גם שזה לא רלוונטי לגביך.

פורסם
  • מחבר

חחח

אמרת "תיקח מחבר נתב" והייתי בטוח ש "מחבר נתב" זה מכשיר :silly:

עזוב, קראתי שוב והבנתי.

בכל מקרה, תודה.

הפואנטה היא שאני מחפש את הציוד הזול ביותר שיעשה את העבודה (וגם לא ממש איכפת לי אם איכות החיבור בין המחשבים תהיה טובה.... רק שכולם יוכלו לגלוש באותו זמן)

אז אם אתם יודעים על איזה דיל טוב (חוץ מהזה של בזק...) תנו לינק ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים