פורסם 2001 באוקטובר 724 שנים טוב יש לי בעיה שאני מעוצבן חבל על הזמן.. מצטער, בקיצור כשאני עושהCreate new connectionב WinXPעוד פעם אחתNext ואז בוחר את האפשרות השניה ולוחץ עוד פעם Nextאני מקבל מסך שכאילו אני לא יכול לבחור כלום לא את ה Dial-upולא את ה VPN ואני צריך דרך כולשהי בשביל ליצור חייגן בשביל להיתחבר ל ADSL.. מקווה לעזרהבתודה רבהkod-kod
פורסם 2001 באוקטובר 824 שנים תייצר בהתחלה קישורDIALUPגם עם אין לך באמת, תייצר ב"כאילו"זה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים תקשר לתמיכה, יכול להיות יצליחו לעזור לךניראה לך קנוי?? ולמה לו להתקשר לתמיכה, לשלם כמה דולרים במקום להעזר פה בפורומים?
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים לא צריך לבזבז כסף על להיתקשר לתמיכה!!!תגיד להם שיחזרו אליך ותתן להם את מספר הטלפון שלך, יכול להיות שהם יגידו לך שהם לא תומכים ולא יודעים לפי XP , אז תגיד להם שיעזרו לך לפי 2000, זה בערך אותו דבר, כחה אני עשיתיו הצלחתי.
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים אממ...תייצר בהתחלה קישורDIALUPגם עם אין לך באמת, תייצר ב"כאילו"זה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2001 באוקטובר 1124 שנים מחבר כן אבל אני לא יכול :\ תראה במסך הזה אני לא יכול לבחור כלוםםםם, כאילו 2 הבחירות מסומנות באופר מגעיל כזה זאת הבעיה אני חשבתי על להביא עוד פעם את הדיסק של ה XP ולעשות repair ב boot אם אני עושה כאילו boot עם הדיסק
פורסם 2001 באוקטובר 1124 שנים מוזר, אצלי זה בהתחלה שאל אוטומטית...במידה ויש, תמחק כל קישור קיים, חוץ מרשתות (LAN)עריכה: דרעק!תלחץ על BACK בחלון הזה, התכוונתי תיצור קישור מהעמוד הראשי, זה שאומר להתחבר לISP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.