פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים כשאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי:the appliction has failed to start becouse OpenAL32.dll was not foundהעתקתי את הקובץ לספרית system וזה גם לא עזר...וזה זה גם אומרUT2003 Build [2002.05.31.18.31]OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1577 MHz with 511MB RAMVideo: NVIDIA GeForce4 MX 440Can't find file for package 'ALAudio'History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngineמה לעשות???
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר סידרתי!לא ראיתי שבדיסק הראשון צריך ללחוץ על זה ואז זה מתקין את זה...
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים איזה יופי, ענית לעצמך!דרך אגב הגרסה הזאת של אנריל 2003 אצלך, זה לא במקרה בטא או ווארז?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר איזה יופי, ענית לעצמך!דרך אגב הגרסה הזאת של אנריל 2003 אצלך, זה לא במקרה בטא או ווארז?כן זה אצלי וכן זה ווארז
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר אתה יודע שאסור לדבר על ווארז בפורום? : 1. לא ידעתי שאתה מנהל 2.לא דיברתי על ווארז אתה שאלתה אני עניתי!
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים שלום יש לי פתרון כנס לאתר GAMER.CO.IL ותוריד משם את המשחק אם גם אז לא יפעל לך חפש את מאפיני המשחק ותסמן על האופציות OPENGL עם גם זה לא פועל יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלך לא תומךOPENGL מהו הכרטיס מסך שלך עם זה לא פועל תגיד לי את שמו
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר שלום יש לי פתרון כנס לאתר GAMER.CO.IL ותוריד משם את המשחק אם גם אז לא יפעל לך חפש את מאפיני המשחק ותסמן על האופציות OPENGL עם גם זה לא פועל יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלך לא תומךOPENGL מהו הכרטיס מסך שלך עם זה לא פועל תגיד לי את שמוגבר תסתכל למעלה ההודעה השנייהאבל תודה
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אתה יודע שאסור לדבר על ווארז בפורום? : 1. לא ידעתי שאתה מנהל 2.לא דיברתי על ווארז אתה שאלתה אני עניתי! LOL
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אתה יודע שאסור לדבר על ווארז בפורום? : 1. לא ידעתי שאתה מנהל 2.לא דיברתי על ווארז אתה שאלתה אני עניתי! 1. אני לא מנהל(עדיין ;D ) אבל זה לא אומר שאסור לי להעיר על ווארז 2. המשחק שברשותך הוא כן ווארז, אתה בעצמך אמרת, וסביר להניח שזה גם בטא. זה כמו שאני אגיד "יש לי משחק שקניצי היום בשוק אבל הוא לא פועל. אולי זה בגלל שזה בטא? אולי שכתי לעשות משרשום על הוראות של דיסק?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר אתה יודע שאסור לדבר על ווארז בפורום? : 1. לא ידעתי שאתה מנהל 2.לא דיברתי על ווארז אתה שאלתה אני עניתי! 1. אני לא מנהל(עדיין ;D ) אבל זה לא אומר שאסור לי להעיר על ווארז 2. המשחק שברשותך הוא כן ווארז, אתה בעצמך אמרת, וסביר להניח שזה גם בטא. זה כמו שאני אגיד "יש לי משחק שקניצי היום בשוק אבל הוא לא פועל. אולי זה בגלל שזה בטא? אולי שכתי לעשות משרשום על הוראות של דיסק? אין כזה דבר "משחק ווארז" אני התכבנתי שהורדתי מווארז!! וזה לא בטא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.