עבור לתוכן

האם צילום של הרשיונות קביל בבדיקת רשיונות אצל שוטר תנועה ?

Featured Replies

פורסם

צילום של רשיון רכב ו/או ביטוח חובה הם קבילים רק בחותמת של קצין רכב, ורק כשהאוטו הוא מהשכרה או ליסינג. בדוק.

פורסם
  • מחבר

ואם אני הולך למשטרה כדי שהם יחתמו לי ? אפשרי ?

זה מעצבן גם כל פעם שאני נוסע לאן שהוא ל2 דקות לחפש את הרשיונות ולקחת את כל הבלגן הזה ... אז עדיף למקרים כאלה שיהיה באוטו כבר על כל מקרה

פורסם

תגיד לשוטר שגנבו/אבד לך הארנק..

פורסם

ואם אני הולך למשטרה כדי שהם יחתמו לי ? אפשרי ?

זה מעצבן גם כל פעם שאני נוסע לאן שהוא ל2 דקות לחפש את הרשיונות ולקחת את כל הבלגן הזה ... אז עדיף למקרים כאלה שיהיה באוטו כבר על כל מקרה

אל תשים רשיון באוטו אף פעם וגם לא ביטוח (רק שאתה נוסע כמובן) למה אם גונבים לך את האוטו הכל הלך!

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לצילום, זה עדיין מסוכן ?

תגיד לשוטר שגנבו/אבד לך הארנק..

ברור ברור... אבל בכל זאת מי יודע כמה אנשים כבר סיפרו לו את אותו הסיפור קודם :smile1:

ד"א פעם איחרתי לב"ס בגלל חפץ חשוד... אז השוטרת אשקרה רשמה לי פתק איחור למורה :xyxthumbs: זו היתה סתם שוטרת פוזה ערסית שהסטלבתנו עלייה אני ועוד כמה (י"ב מי שם זיין בכלל על איחורים\חיסורים\הברזות)

ובסוף היא באמת הביאה לי פתק ועוד איזה פתק... מלאאא שגיאות כתיב , היתם צריכים לראות את הפרצוף של המורה והכיתה כשהראתי להם את זה :lol:

פורסם

חחחחחחחח כיתה י"ב ביקשת פתק חחחחחחח

היית מבקש ממנה ללכת איתך לכיתה גם :lol:

פורסם

אל תשים רשיון באוטו אף פעם וגם לא ביטוח (רק שאתה נוסע כמובן) למה אם גונבים לך את האוטו הכל הלך!

לא מדויק, במילא האוטו יהיה בטייבה לפני שתוכל להגיד "9 מיליון זה לא כסף"

אם יש לך ביטוח מקיף הוא ישלם בכל מקרה ואם לא אז בכל מקרה ילך האוטו

פורסם
  • מחבר

אבל מה הם כבר יכולים לעשות עם צילומים ? להעביר בעלות ? הם צריכים חתימות (שהם כניראה יזייפו אבל בכל זאת) זה נשמע יותר מידי אדיוטי

מצד שני שמעתי על הרבה דברים הרבה יותר מטומטמים שקראו בארץ כך שהכל אפשרי

הבעיה היא שוב למשל אם אני יוצא ביום שישי לאיזה פאב\מועדון .... ואני צריך לדחוף לתוך הג'ינס - ארנק , תעודת זהות , רשיונות רכב , רשיון נהיגה , פלאפון , מפתחות של האוטו , מפתחות של הבית (אם אני לא רוצה שהם יעשו עלי דאבל אוטו+בית ) ועוד

איך אפשר לרקוד ...לזוז אם כל המטען הזה ? זה נראה כאילו דחפתי חגורת נפץ בכיסים :P

פורסם

מה הבעיה? תמצא חברה שבאה עם תיק (ושמה אותו בשמירת חפצים), ותדחוף הכל פנימה.

פורסם

בתור אחד שנוסע כל יום לבצפר,אני משאיר את הרישיונות ברכב,אבל נועל את תא הכפפות...

פורסם
  • מחבר

אז אם הם הצליחו לפרוץ לאוטו... הם לא יצליחו לפרוץ לתא כפפות ? :screwy:

אני בעצמי פורץ את האוטו כל פעם שאני שוכח את המפתחות בפנים...

פורסם

אז אם הם הצליחו לפרוץ לאוטו... הם לא יצליחו לפרוץ לתא כפפות ? :screwy:

אני בעצמי פורץ את האוטו כל פעם שאני שוכח את המפתחות בפנים...

אתה עדיין עם אופל קדט שנת 89? ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחח לא , "התקדמתי" לסוברו גארנד-לאונה מ'95 (יותר קל לפרוץ אפילו... אלפי פלסטינאים לא טועים ! סוברו הרכב ה"גנוב"ביותר) ... בו נגיד שההתקדמות הזאת היא כמו מהגולף למרצדס כך שמבחינתי אני נוסע על מרצדס :smile1:

וד"א כבודה של האופל במקומה מונח (למרות שעכשיו כבודה מונח במגרש גרוטאות לאחר תרומת אייברים) ... אין לך מושג כמה צחוקים היו עם האוטו הזה

כל החברים שלי מתגעגעים אליו ! הם אפילו סידרו לי מערכת שעלתה יותר מהאוטו בחינם חחח

נ.ב היא היתה מודל 85 כבוד !!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים