פורסם 2006 במרץ 2519 שנים שלום,אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II.הלוח אם הוא ATI IS7-E.מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא?ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ?תודה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני לא מאמין שאין לזה תמיכה לאחור... בדרך כלל דואגים לתמיכה לאחור לדברים הרבה יותר ישנים אבל מצד שני אני לא בטוח אז חכה למישהו שיותר מבין בזה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים יש תאימות אחורה ב-SATA / SATA IIאבל שים לב שהמהירות תהיה של הרכיב האיטי ביותר במערכתבמקרה שלנו זה הבקר שהוא מותאם לתקן SATA ולא SATA II
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ליאור ידוע לך אולי אם מתוכנן SATA3 או איך שלא יקראו לדור הבא?הכוונה היא כמובן למהירות גבוהה עוד יותר של ההארדיסק?נ.בכמובן שזה יעבוד במהירות הנמוכה ביותר בדיוק כמו זכרונות דר"א אם בלוחות החדשים של היום יש IDE אין סיבה שלא תיהיה תמיכה לאחור.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים הדיסקים הקשיחים של היום לא מגיעים אפילו לקצב העברת המידע של ATA100 בקריאה של מידע סדרתי.גם אם יהיה תקן ממשק יותר מהיר הוא לא יתן כלום.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים SATA,SATA2 ,PATA וכל החרטה הזה זה אותו הדבר.מה שחשוב בהארד דיסק זה 7200 סל"ד ו 8 מגה חוצץ.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים שמעתי על זה שהמגבלה עדיין היא בהארדיסק אז למה ליצור כל פעם תקנים חדשים אם עדיין ההארדיסקים לא מספיק מפותחים ואפילו לא מנצלים את הממשק החדש?לא יותר קל ליצור הארדיסק עם 20000 סל"ד ו16 מגה חוצץ שאת זה כבר יש?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים זה כמו שתגיד למה ליצר מעבדי כפולי ליבה או מרובעי ליבה..שהיום מעבד חד ליבתי או בהתפרעות כפול ליבה מספיק "להכול"...טכנולוגיה מתקדמת/מתפתחות ואין מה לעשות בנידון רק "להנות" מהם...
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים יש כבר 10k וגם 15k אם אני לא טועה... הבעיה היא שהם מאוד רועשים ולכן מיועדים יותר לעסקים קטנים למרות שיש פתרונות אחרים לעסקים גדולים יותר שצריכים נפחים גדולים במיוחדהעתיד הוא בפלאש ולא בהתקן מכני עם בלאי גבוה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים שמעתי על זה שהמגבלה עדיין היא בהארדיסק אז למה ליצור כל פעם תקנים חדשים אם עדיין ההארדיסקים לא מספיק מפותחים ואפילו לא מנצלים את הממשק החדש?לא יותר קל ליצור הארדיסק עם 20000 סל"ד ו16 מגה חוצץ שאת זה כבר יש?10K זה הרפטור של WD ו15K זה לשרתים ששם לא מפריע הרעש...זה נורא יקר ליצור כזה ב10K... ותראה שהם ממש יקרים.אבל כמו שאמרו כבר, העתיק הוא בפלאש לא בכוננים נעים.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים SATA,SATA2 ,PATA וכל החרטה הזה זה אותו הדבר.מה שחשוב בהארד דיסק זה 7200 סל"ד ו 8 מגה חוצץ.ממש לא.חשובה צפיפות מידע כמה שיותר גבוהה.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מסכים עם הפלאש באמת זה נראה יותר כמו העתיד צריך להעיף את כל החלקים המכניים האלו.צפיפות המידע גם נשמע חשוב אבל נשמע יותר חשוב מהירות הסיבוב של ההארדיסק חוץ מזה הארדיסק שמסתובב במהירות של 15K גם יהיה צרכן דיי גדול אם אני לא טועה!
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים עזוב את הצריכת חשמלכמה הוא יכול לצרוך יותר מאשר אחד ב-7200RPM? פי 2? עדיין לא כזה חשוב. אולי ייצא 2.5A מה-12V ועוד 4A מה-5Vיותר חשוב החוםההארדיסקים האלה מתחממים מאודרק תשווה כמה ראפטור מתחמם לעומת הארדיסק רגילותוסיף לו עוד 50% מהירות ועוד לא מעט חוםלגבי כונני Flash, האב טיפוס היום עומד על 32GB של פלאש, עם מהירויות גישה הרבה יותר טובות מהדיסקים הקשיחיםוצריכת חשמל של 5% מהדיסקים הקשיחים (מדובר על בערך 1.25W, שאם לוקחים אותו מה-3.3V מדובר על פחות מ-0.5A)ההצהרות הן ל-100GB עד 2010
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אוףףף יותר מידי זמן הרבה מאוד זמן בהתחשב שכבר עכשיו יש 32GB פשוט לעשות אותו טיפה גדול אבל הוא יהיה מהיר מאוד ופחות בלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.