פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ב- 2000/XP?לשינוי אות הכונן, לחץ לחיצה ימנית על My Computer ובחר ב- Manage. גש ל- Storage->Disk Managment. לחץ לחיצה ימנית על אות הכונן ובחר Change drive letter.לשינוי שם המחשב, לחץ לחיצה ימנית על My Computer ובחר ב- Properties. עבור לתווית Computer Name (ב- XP) או Network Identification (ב- 2000) ולחץ על Change (ב- XP) או Properties (ב- 2000).
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל רק עכשיו שמתי לב... באותיות הצלחתי,תודה אבל בשם לא הצלחתי :\ מה שחשוב לי יותר למי יש עצה?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים לשינוי שם מחשב, קליק ימני על My computer, עבור לטאב של Computer Name, לחץ על change ותהנה.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים צודק לחלוטין, האמת שקראתי רק את התגובה האחרונה שלו ומכך הסקתי שהשאלה הזאת לא נענתה... :-X
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר אתה מתכוון בcontrol panel? חשבונות משתמשים? (באנגלית...)? שמה קוראים לי Doron... אני לא מוצא איפה משנים את הd המחורבנת הזאת
פורסם 2006 באפריל 219 שנים control panel user accounts change an account "d" (במקרה שלך) change my name... הנה סדרתי לך אחלה שם חדש בהצלחה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אוו אנשים אתם לא מקשיבים אמרתי ששמה קוראים לו Doron אם אני אתקין את הווינדאוס מחדש יהיה אפשר לסדר את זה? (כאילו בלי פירמוט.. פשוט להתקין)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים להקשיב אף אחד לא יכול.......והאייקון מיותר....וזה נראה לי מאוד מוזר... תשנה סתם את השם לראות אם הוא משנה....
פורסם 2006 באפריל 319 שנים עכשיו זה doron, כנראה שבמקור זה היה d. השם שתראה הוא השם המקורי של פרופיל המשתמש.איך לטפל בזה? לא יודע, אף פעם לא ניסיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.