פורסם 2006 במרץ 2519 שנים קיבלתי באיזה רשימת תפוצה של אתר מפגר, משחק פלאש:http://skoften.mine.nu/flash/dontshootthepuppy.swfכאילו......ממממממההההההההה!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...אם לא הבנת, הוא יורה כשאתה מזיז את העכבר..אחרי שאתה לוחץ START אל תזיז כלום..
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הבנתי איך זה פועל: אסור להזיז את העכבר אחרי שלוחצים על START (לפחות זה איך שאני הצלחתי להגיע לשלב 3 בשועל על האש [FIREFOX] חחח)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים חחחחח אחד מהטובים הם רוצים לראות עד כמה תהיה סובלני לגור המעצבן שקופץ הגעתי לשלב שש הוא גם תופס כדור אדום וקופץ עם עצירות... טוב , זה שתי דקות מהחיים שהלכו לעד
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הרי זה לא משחק של מי יכול לא להזיז את העכבר הכי הרבה זמן, זה משחק מי יכול לשלוט בעצמו לא לירות בכלב המז**** הזה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אצלי זה יותר מציק, משום מה הסמן קצת זז בלי קשר לאם אני נוגע בעכבר או לא, אז כל ה15 שלבים החזקתי את העכבר הפוך כמו ילד מסכן...לא סובל כלבים יותר...שונא את מי שהמציא תמשחק הזה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים סיימתי הכל !!איזה גאוני זה ה-Skip level והשלב שהכפתור של ה-START לא נעלם מייד.. חחחח..אלו היו 9 דקות ו-47 שניות שלא יחזרו לי לעולם.. :'(
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים סיימתי הכל !! איזה גאוני זה ה-Skip level והשלב שהכפתור של ה-START לא נעלם מייד.. חחחח.. אלו היו 9 דקות ו-47 שניות שלא יחזרו לי לעולם.. :'( משחק ממכר :-) אני מתאפק שלא להזיז את העכבר המזורגג.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים בשלב עם הפירסומת הייתי הכי קרוב להזיז את העכברוגם בשלב שהסטארט לא נעלם מידאבל ברצינות אנשים, קצת איפוק לא ככך קשה לא לעשות פאקינג כלום במשך 9 וקצת דקות של המשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.