עבור לתוכן

לוח אם ?K8NF4G-SATA2

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים

לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!!

קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X.

עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST .

בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן.

עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות לגביי הכרטיס רשת המובנה וככה נעלמו לי ללא טיפת עזרה.

עכשיו זו תהיה הפעם השלישית שאני שולח לאחריות את הלוח שזה כבר 100 שקל על משלוחים ילך לי.

אני אדבר עם החנות ואני אציב להם שני אופציות :

1. לפני שהם שולחים לי לוח נוסף של ASROCK שהם יבדקו את הכרטיס רשת ושיבדקות את תקינותו לגבי היציבות.

2. אבקש שהם יאפשרו לי החלפה ללוח אחר וכאן אני צריך את המלצתכם.

חשבתי על לוח של ASUS היה לי נסיון רב איתם כלוחות אמינים ויציבים אז אם זה עדיין המצב לגביהם איזה לוח זול תציעו לי עד 450 ש"ח ?

אם לא אסוס אז תציעו לי מחברה אחרת (בבקשה לא pc-chips , gigabyte ו ecs) עד 500 שקל גג

חומרה אחרת שיש לי שצריכה להיות מחוברת ללוח היא :

WD HDD 120GB

512MB KINGSTON DDR PC3200

ATHLON64 3000+ S754 PROCESSOR

תודה לכם.

פורסם

מאיזה חנות?

ה-Biostar TForce 6100 וה-Biostar 6100-754 הם אופציות טובות במחיר סביר

יש Asus K8N4E שהוא דיי יקר

פורסם
  • מחבר

LOGIC , חנות מעולה עם שירות טוב (גם אחריות טובה).

אין שם BIOSTAR - זו לא חברה פשוטה?!

Asus K8N4E באמת עובר לי את התקציב..

איך הלוח הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7685

פורסם

המפגש האחרון שלי עם BIOSTAR לא היה נחמד :)

פורסם

דווקא הלוחות האלה מוצלחים ומאוד אהובים על האנשים ב-XtremeSystems

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה נראה ממש כמו הASROCK (פיזית) , הוא בטוח לוח אמין וטוב?

איך הלוח שנתתי בקישור בהודעה הקודמת ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7685

ליאור , גם ככה אני לא יכול לקנות מנועה כי קניתי מלוג'יק והעסק שלי איתם , לכן אשמח אם תציע לי לוח משם.

פורסם

האלבטרון שהציע אינטגרל

פורסם

Albatron היא חברה לא רעה בכלל, והאמת הייתי ממליץ לך בחום עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים