עבור לתוכן

מה היא כרגע חבילת האינטרנט הכי משתלמת?

Featured Replies

פורסם

מה החבילה הכי משתלמת??

כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..

פורסם

1.5 מגה נטוויז'ין 39 שקל ללא התחייבות

פורסם

1.5 מגה ברק 49 לחודש (ויש איזה אנטי וירוס אנטי ספאם או חרטא בסגנון מתנה) ללא התחייבות

זה לכבלים ואז מבקשים חיבור קבוע - ללא חייגן ויש אחלה פינגים לחו"ל :P בקרוב מה שאני מתכנן לעשות ;D

פורסם

1.5 מגה ברק 49 לחודש (ויש איזה אנטי וירוס אנטי ספאם או חרטא בסגנון מתנה) ללא התחייבות

זה לכבלים ואז מבקשים חיבור קבוע - ללא חייגן ויש אחלה פינגים לחו"ל :P בקרוב מה שאני מתכנן לעשות ;D

איזה פראייר חח

אתה מתחבר לנטוויז'ן ב39 לחודש אומר להם שאתה רוצה להתנתק אנטיוירוס ואנטי ספאם לשנה חינם :lol:

פורסם

ובלי חיבור קבוע שיתן לך פינגים מעולים לחו"ל :|

אולי לא מעניין כל האנטי ספאם וכו'

אני משתמש בZONE ALARM + NOD32 הם עושים עבודה הרבהי ותר טובה מכל מה שהם יציעו.

פורסם

אינטרנט זהב, 39ש"ח, 1.5Mb, מבצע, ADSL.

הם עושים עבודה הרבהי ותר טובה מכל מה שהם יציעו.

מסכים.

פורסם

מה הכוונה בכך שציטטה אותי? שאתה מסכים עם מה שאמרתי בנוגע לאבטחה?

אולי זהב זול יותר, אבל כמו שאמרתי, הפינגים יותר חשובים, לי לפחות.

חוץ מזה, פותח הת'רד לא אמר כיצד הוא מתחבר, כבלים או ADSL?

פורסם

רק בישראל מזכירים רק כיוון אחד בחיבור האינטרנט. חבילה של 1.5 מגה כלומר 1.5 הורדה והעלאה כמה ??? ..... כן, כן, 96 קילו ביט לשניה או 12 קילו בייט עלובים שזה בערך כפול ממודם רגיל מלפני 10 שנים.

שאלו פה על חבילות משתלמות. 1.5/96 זה עלבון לאינטליגנציה של המשתמש וזה שאתם לא מזכירים פה בכלל את הקצב בערוץ החוזר רק מראה כמה שהפרסום של החברות בארץ הצליח. יש גם חבילות "מצויינות" של 5 מגה, רק אל תשאלו כמה זמן יקח לכם לשלוח כמה תמונות באימייל בחבילה המופלאה הזו.

החבילה הנורמלית היחידה היא של הכבלים 1.5/512 אבל היא עדיין יקרה מדי ואומרים שהשרות בכבלים לא משהו.

פורסם

שלי זה כבלים ואני יכול לומר שאין לי בעיות מהרות :

96\12 סרט עולה לי ב 3 שעותבמקסימום... :yelclap:

בקשר לשרות:

תבדאו שנותנים לכם מודם נורמלי לא TERAYON שזה חרה...

פורסם

אתה מתבלבל חחח המהירות שלך זה לא 96/12

אלא 750/96

ולא הזכרתי את זה כי זה לא ממש מצריך הזכרה כי בכבלים ברירת המחדל היא 128 לכיוון החוזר ואם אני לא מזכיר אז זה מובן מאליו שזה 128 לכיוון החוזר.

פורסם

חשבתי לפתוח כזה אשכול עכשיו אבל ראיתי את זה..

עוד מאט נגמר לי החוזה עם YES שזה אינטרנט 1.5MB בADSL ו100 שקל כולל הכל (ספק ותשתית)

יש חבילה טובה יותר באותו מחיר?

פורסם

אמממ אם בא לך תעבור להוט(כבלים)

49 שקל תשתית או 59 עם התחייבות לשנה..

וספק תבחר לבד הייתי ממליץ או על 012 או נטוויז'ן..

שכל אחד מהם יעלה לך 39 שקל לאחר 5 דק' שיחה.. הכי חשוב לדעתי בספק לא להתחבר עם התחייבות..

פורסם

חבילה 1.5 -

39 בזק בינ"ל

40~ בזק (תשתית)

=

80~ ש"ח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים