פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אז ככהלפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP.עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה:אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלאבפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall"אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת.ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשוואניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועילאני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) וחוצמזה אני מאוד נהנה לשחקמישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אסור להזכיר ווארז ו"לא חוקיים" בפורום. (וחוץ מזה ברחה לך אות בלינק :-X )
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים כןמ אה, אם אני לא טועה, וספק, המשחק פרוץ. אתה יודע, ISO ןשטויות כאלו? או סתם פרוץ מגעיל כזה... וזה למה. או שאני טועה(לא סביר ;D). ואז אין לי מה להגיד לך כי אני לא משחק בפיפא, אלא בכדורגל "אמיתי"
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים כןמ אה, אם אני לא טועה, וספק, המשחק פרוץ. אתה יודע, ISO ןשטויות כאלו? או סתם פרוץ מגעיל כזה... וזה למה. או שאני טועה(לא סביר ;D). ואז אין לי מה להגיד לך כי אני לא משחק בפיפא, אלא בכדורגל "אמיתי"עברית למדת? חוץ מזה שאתה משחק כדורגל "אמיתי" (איפה, דרך אגב?) לא הבנתי כלום.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים קודם כל לא נותנים פה לינקים לוואז- רק בגלל זה יכולים לנעול את התר'ד הזהשנית, אם קנית את המשחק המקורי אמורה להיות אצלך תמיכה תכנית מהדהרצי או כל חברה חברת שממנה קנית את המשחק- נסה לפנות אליהםושלישית אם לא קנית את המשחק המקורי פה כבר אני לא יכול לעזור כי(נחש בעצמך)....
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אין יותר מידי מה להוסיף.... ;D ;Dקבל....http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=811
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים תנסה להוריד קראק חדש... אתר מומלץ: www.gameopyworld.com אני לא מבין למה אתם (מנהלים) לא מצנזרים את האתר זה אתר שמלא No-cd crack ו... הוא לא חוקי... הלו!!! :hi: אופס... לא שמתי לב שהכתובת לא תקינה או יותר נכון שהוא לא יודע אנגלית אבל... שיהיה אבל עדיין אני חושב שכדי לצנזר
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים למען האמת, הוא כן חוקי כיוון שהקבצים היחידים שניתן להשיג דרכו הם קבצי No-CD ואלו קבצים חוקיים.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים למען האמת, הוא כן חוקי כיוון שהקבצים היחידים שניתן להשיג דרכו הם קבצי No-CD ואלו קבצים חוקיים. באמת (לא בציניות) לא ידעתי.. אז רגע אתה רוצה להגיד לי ש40 אנשים יכולים לקנות את המשחק ולהתחלק כי No-cd זה חוקי... :
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אני ממש לא מבין מה הוויכוח.... במקום לנסות לעזור לבן אדם אתם מתווכחים אם קראקים הם חוקיים אה דרך אגב...קראק בכל מקרה לא יעזור לו.... לגבי GAMECOPYWORLD...זה אתר חוקי לחלוטין. תקראו את ההודעה שאתם נכנסים אליו
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים NO CD זה חוקי לשמחתנו הרבה ויש לי שאלה למנהלים ולשאר שמעירים כל הזמן לא לשים WAREZ. אתם כאלה תמימים מאיפה הMAFIA הזה שיש לכולם. ושאר המשחקים הם לא נמכרים בארץ. בואו נחשוב : אולי הם פרוצים............................ נ .ב אחת הסיבות הטובות ביותר לעשות ADSL היא כדי שלא נצטרך לקנות משחקים. להוריד אותם. אז תעשו טובה אל תהיו כאלה תמימים.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מה הקשר?אנחנו מטיפים למישהו? לא.אנחנו בסך הכל רוצים שבאתר שלנו לא יהיה Warez, כדי שבסופו של דבר אנחנו לא נסתבך עם הרשויות.מה שיש לנו במחשבים הביתיים הוא לא עניינו של אף אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.