עבור לתוכן

האם אפשר להקים רשת אם המתאם לרשת אלחוטית הוא USB?

Featured Replies

פורסם

כלומר הוא לא מחובר לכרטיס רשת... אני גולש באינטרנט בעזרת המתאם. זה רק אני או שחושב שזה לא יכול לעבוד... ד"א ניסתי להקים את הרשת אבל בדיקת הפינג למחשב שאליו מחובר הנתב עברה אבל הבדיקה למחשב עם המתאם לא עברה טוב...

ד"א אני עובד עם המדריך הזה http://www.websamba.com/networksecurity/LAN/LAN_Router.htm

יש לכם המלצה למדריך אחר אולי? או תשובה פשוט אם זה אפשרי או שאני סתם עובד על זה כבר כמה ימים...

תודה לעוזרים...

פורסם

אם זה כרטיס רשת אלחוטי, אז זה כרטיס רשת אלחוטי. USB או PCI זה רק תצורת החיבור למחשב. לא אמור להיות הבדל מבחינת הגדרות בכלל להגדרת רשת עם כרטיס אלחוטי. מה שכן, זה פחות יציב מכרטיס רשת PCI ונחשב ללא ממש מומלץ, למרות ששוב, זה בהחלט יכול לעבוד.

אמרת מתאם לרשת, אני מניח שהתכוונת כרטיס רשת אלחוטי USB.

פורסם
  • מחבר

אם זה כרטיס רשת אלחוטי, אז זה כרטיס רשת אלחוטי. USB או PCI זה רק תצורת החיבור למחשב. לא אמור להיות הבדל מבחינת הגדרות בכלל להגדרת רשת עם כרטיס אלחוטי. מה שכן, זה פחות יציב מכרטיס רשת PCI ונחשב ללא ממש מומלץ, למרות ששוב, זה בהחלט יכול לעבוד.

אמרת מתאם לרשת, אני מניח שהתכוונת כרטיס רשת אלחוטי USB.

כן.

הבעיה היא שבמקום בו הכרטיס רשת קבור מאחורי מספר ארונות ככה שהקליטה תהיה קטנה. האם יש מאריך שמצד אחד מתחבר לכרטיס רשת ומצד שני למתאם רשת כמו שישי לי עכשיו מאריך USB למתאם ככה שהוא מעל הארונות וקולט טוב...

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, כבל מאריך USB יעזור לך.

פורסם

רק תוודא שזה כבל מסוכך. תקנה כבל איכותי ויותר יקר, כדי למנוע בעיות קליטה.

פורסם

כן.

הבעיה היא שבמקום בו הכרטיס רשת קבור מאחורי מספר ארונות ככה שהקליטה תהיה קטנה. האם יש מאריך שמצד אחד מתחבר לכרטיס רשת ומצד שני למתאם רשת כמו שישי לי עכשיו מאריך USB למתאם ככה שהוא מעל הארונות וקולט טוב...

כמובן שאפשר לקנות מאריך לאנטנה של הכרטיס PCI

ואם רוצים אפשר לקנות בכלל אנטנטה נפרדת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים