עבור לתוכן

צריך חומר תעמולתי אנטי קדימה =]

Featured Replies

פורסם

א. מה הקשר בין חינוך ובין מישהי שהיא מציקה לחיילים? לדעתי במקרה כזה החברות שלה השפיעו הרבה יותר מההורים והחינוך ביחד

ג. למה?

• תגובות 53
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הבת שלי מציקה לחיילים ומפריעה להם לעשות את עבודתם, אני רואה את זה כיריקה בפרצוף שלי. בייחוד אם הייתי ראש הממשלה.

ולא מעניין אותי אם זה חברות שלה או הבייביסיטר שלה שהשפיעו עליה. גם לי היו תקופות בחיים שהתחברתי עם אנשים לא טובים והתפקיד של ההורים שלי היה לחנך אותי להבין שמה שאני עושה זה לא בסדר.

מילא בת אחת יצאה דפוקה עוד הייתי יכול איכשהו להבין, אבל כל 3 הילדים שלו יצאו משתמטים. זה חייב להגיד משהו על האבא.

אם האיש הזה לא מסוגל לנהל את הבית שלו ולהעביר לילדים שלו ערכים של אהבת המולדת ושל שירות חובה בצה"ל, הוא לא צריך להיות ראש ממשלה.

פורסם

אני בכללי לא בעד אולמרט אבל אני לא חושב שמצב השפחה שלו זאת אחת הסיבות לכך שהוא לא יכול להיותת ראש ממשלה . איך שאני רואה את זה רוב האישיות של האדם בתכלס מתקבלת מהסביבה , אני יודע לפחות שאני ממש לא כמו ההורים שלי או מה שהם תיכננו או רצו או חינכו אותי להיות .

btw : אתה יכול להפסיק לחלק מחמאות כמו טיפש לכל אחד שלא מסכים אם מה שאתה חושב .

פורסם

יש הבדל בין לא להסכים עם מה שאני אומר ובין להגיד דברים טפשיים ולא קשורים.

אני מקבל את זה שיש הרבה מאוד אנשים שלא חושבים כמוני ואני גם מקבל את זה שלפי דעתך שירותו הצבאי והשירות הצבאי של ילדיו לא קשור ליכולתו כראש ממשלה(לא שאני מסכים עם זה אבל אני מקבל את זכותך לחשוב ככה), אבל אם מישהו חוזר ואומר כל הזמן דברים טפשיים אני אחלק לו מחמאות

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו רק בורג עשה את העבודה נאמנה !

תודה :}}

פורסם

אם הבת שלי מציקה לחיילים ומפריעה להם לעשות את עבודתם, אני רואה את זה כיריקה בפרצוף שלי. בייחוד אם הייתי ראש הממשלה.

ולא מעניין אותי אם זה חברות שלה או הבייביסיטר שלה שהשפיעו עליה. גם לי היו תקופות בחיים שהתחברתי עם אנשים לא טובים והתפקיד של ההורים שלי היה לחנך אותי להבין שמה שאני עושה זה לא בסדר.

מילא בת אחת יצאה דפוקה עוד הייתי יכול איכשהו להבין, אבל כל 3 הילדים שלו יצאו משתמטים. זה חייב להגיד משהו על האבא.

אם האיש הזה לא מסוגל לנהל את הבית שלו ולהעביר לילדים שלו ערכים של אהבת המולדת ושל שירות חובה בצה"ל, הוא לא צריך להיות ראש ממשלה.

יריקה בפרצוף שלך? סבבה, זה עניין שלך

ילדים מעל גיל 18 יכולים לעשות מה בא להם ואתה יכול לעשות שמיניות באוויר

פורסם

עד עכשיו רק בורג עשה את העבודה נאמנה !

תודה :}}

!Any time

:)

פורסם

אבל למה אתה טיפש? נכון שהם יכולים לעשות מה שבא להם אחרי גיל 18 אבל אם אולמרט היה נותן להם טיפת חינוך לפני גיל 18 הם לא היו עושים את מה שהם עושים.

פורסם

אתם שוכחים שלא רק אולמרט חינך וגידל אותם

יש לו אישה שמאלנית קיצונית !

כשהו התעסק בפוליטיקה ולא היה בבית היא בטח עשתה משהו ....

אני חושב שלא צריך לבחור באולמרט לא מסיבות משפחתיות אלא בגלל דעותיו המסוכנות למדינה

רק ליכוד !

ביבי תעשה לי ילד :spermat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים