עבור לתוכן

קנאביס-מה דעתכם

Featured Replies

פורסם

סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא..האם הקנאביס צריך להיות חוקי?

סתם שתדעו-הקנאביס לא פוגע בבריאות..רק בזיכרון בטווח הקצר אםאתם משתמשים ממש כבדים

מעוניין לשמוע דעות בנושא שדי מסקרן אותי בקרב בני הנוער..

פורסם

לשרוף :hat: תרתי משמע

פורסם

פשוט לשים בדאבל ולאכול.

פורסם

מחזק.

פורסם
towelie_avatar.jpg
פורסם

בוא נראה..

איזה דברים טובים זה כן יגרום?

עכשיו אתה יכול גם להשוות את זה לאלכוהול, יש ביקוש גדול של אלכוהול ושאתה לוקח מהם את האלכוהול אתה בעצם גורם להם לרצות את זה בצורה יותר חזקה וזה יכול להיות לא טוב! הם גם יכולים לעשות underground של הברחת סמים..

עכשיו ידעתי את זה בהיסטוריה שאני לומד עכשיו בארה"ב מהחוקה של prohibition שאסר אל ייבוא או ייצוא של אלכוהול בארה"ב ואנשים פשוט הכינו אלכוהול יותר חזק, הבריחו ואנשים (כמו אבא של John F. Kennedy Sr. עשו מיליוני דולרים!)

אז למה פשוט לא לתת להם אלכוהול שיהיה חוקי וזוה?

ואתה יכול לשים את אותו דבר עם הסמים,

אבל לסמים יש השפעה כל כך חזקה!

אני נגד אבל יש מקרים שבן אדם מאוד חולה (ואני הכרתי אחד כזה) והוא אמר ששום תרופה לא עזרה לו !!! אבל שהוא עישן סמים זה דווקא הדבר שהכי עזר לו...

אז אני בעד במקרים כאלה...

פורסם

לסמים קשים יש השפעה חזקה

לסמים קלים כמו מריחואנה אין השפעה כ"כ חזקה

בכלל, הסיבה העיקרית שהכריזו על מריחואנה כלא חוקית בארה"ב זה בגלל שהם

היו גזענים ושנאו מקסיקנים (שמאוד אהבו לעשן מריחואנה), ובגלל שאנשים שהיה להם אינטרס

שחוטים מניילון ישלטו בשוק כמו Anslinger, שכל העסק באשמתו בעיקר, היה מושקע עד הצוואר

בחברה שייצרה חוטים מניילון, ולא רצה שחוטים וחבלים מקנאביס יהיו תחרות...

כמה מפגר אפשר להיות?!

פורסם

מריחואנה היא תרופה לצחלות כגון בולמיה ואנורקסיה...

מורפינים למיניהם(מורפיום) משמשים כמשככי כאבים אך בהם סכנת ההתמכרות חזקה יותר...

אני בהחלט תומך בזה לשחמוש רפואי ואולי אפילו ב"קופי שופס" זה יהיה נחמד...

פורסם

אני בעד .

תמיד הייתי ותמיד אהיה .

צורת צריכה מומלצת :

לקנות כמות יחסית גדולה , להמיס חמאה , לשים את כל השלל שלכם במסננת , להעביר את החמאה המומסת דרך המסננת לסיר , לחזור על התהליך מספר פעמים , עד שהחמאה המומסת תקבל גוון מעניין , להמשיך עם זה עוד קצת .

לתת לחמאה להתקרר , ניתן להחזיר אותה למקרר לשימושים מעניינים נוספים , בגדול , פשוט לקחת מתכון של עוגת שוקולד , שמצריכה הרבה ( !!! ) חמאה , שהכמות שיש לכם תספיק , להכין עוגה , ולהביא לסבתא וסבא לאכול בגאווה , שאתם הכנתם אותה בעצמכם .

השלכות :

ההשפעה תחול רק אחרי מספר שעות , ככה שאני ממליץ לכם לתפוס מרחק מהסבא והסבתא , או לחלופין , במידה ואכלתם ממש הרבה , וזה היה בערב , לקחת יום חופש מהעבודה למחרת .

פורסם

ידוע.

מה שגם ידוע הוא שזה פי אלף יותר חזק מכל צורת צריכה אחרת של הממתק הזה :xyxthumbs:

פורסם

אני מאמין שעוד הרבה מודעים לזה , פשוט רציתי ליידע את אלה שלא מודעים ...

זה מהדברים האלמנטריים האלה , שפשוט כל אחד צריך לדעת .

פורסם

אחלה דבר לשבת עם חברים או סתם לבד :)

אני מעדיף לגלגל :) בעוגה זה יקר מדי.

פורסם

שמע , יש כאלה שלא מעשנים ...

אני אחרי ראש מתחיל להשתעל כמו ילדה בת 12 שלקחה סיגר ...

הפסקתי לעשן לפני איזה ככה , ובשבילי זה או לוריד , או בעוגות ... לעשן זה לא עושה לי טוב .

חשבתי לקנות את הצעצוע המגניב הזה , שמאדה את הכל , ואתה פשוט נושם את זה , אבל רעאבק , 800 שקל ... חבל .

מה שהכי מוזר , שצ'ינום לא הורג אותי .

טוב נו .

פורסם

בעד

bert5.gif

זה היה האווטר שלי שנים

וגם זה

old.jpg

ובכלל...

פורסם

איזה דגי רקק סתמו את הפה :nono: כול אחד נהיה נרקומן ??? אני בטוח שרוב המגיבים פה עוד אוספים פילטרים מהריצפה ומעשנים אותם

איזה צוציקים אני מציע לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים