עבור לתוכן

המדריך לקניית מחשב...לגזור ולשמור

Featured Replies

פורסם

לגזור, לשרוף אבל ממש לא לשמור.

כמה שטויות, ועוד מפורסם בעיתון :kopfpatsch:

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה אני רץ לקנות :)

NOT... :lol:

פורסם

פשוט עלבון שדבר כזה רואה אור...

פורסם

העיתון לא נורא ישן?

פורסם

אחרי בדיקה מסובכת ומקיפה של המסמך במעבדה סודית לזיהוי פלילי במרכז הארץ גיליתי ש .... הכתבה מגליון 49 כ"ד באדר תשס"ו 24.3.2006, שזה ... היום .

(או במילים אחרות, תסתכל בתחתית הכתבה ;) )

פורסם

זה רק אתמול יצא

גם אני חשבתי לפני שאני אכתוב תגובה אני אבדוק את התאריך

התאריך הוא 23.3.06 כתבה מאוד חובבנית :bash::s07:

פורסם

אה...

אם כך הכותב ממש לא מעודכן..

פורסם

נגיד וזה היה מעודכן כלומר שנת 2003\2004 משהו כזה, עדיין הוא כתב שטויות שם בלי קשר.

פורסם

מה התם מדברים שתויות? אני אם אג'יפורס 5 שלי אם מאירות 256 מגה משחק ואקול רץ חלקקקקקקקקקקקקקקק אכי טוב באולם.

ככה תיראה תגובה של מישהו שהקשיב למדריך הזה :lol: פשוט עלבון לעולם המחשוב.

למישהו בא לשלוח מכתב זועם לעורכי העיתון על זה שהם הביאו את הילד בן ה 9 של העורך לכתוב על מחשבים? |:

פורסם

כן, עצוב שגם אנשים אחרים שלא מבינים קוראים את זה.

פורסם

חחחח פיקה רוצה לעשות? אחרי שהפגנו במגנפורומס ועוד איזה אתר אולי נכין או טוב יותר שתכין כי אין לי בדיוק זמן לזה חח מכתב זועם חח

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

חבל באמת שלא נותנים לאנשים המתאימים לכתוב את הכתבות החשובות ולהביא לידי הציבור הרחב את האמת. כל פעם שמכר שלי קונה מחשב (רובם ממש לא מבינים בזה), ולא מתייעץ איתי אני מתעצבן עליו...

לילה טוב חברה.

פורסם

חבל באמת שלא נותנים לאנשים המתאימים לכתוב את הכתבות החשובות ולהביא לידי הציבור הרחב את האמת. כל פעם שמכר שלי קונה מחשב (רובם ממש לא מבינים בזה), ולא מתייעץ איתי אני מתעצבן עליו...

לילה טוב חברה.

חחחח גם אני, זה פשוט מתסכל איך אנשים מאמינים ל"טכנאים" של P4 אלה שלוקחים 350 לפירמוט והכרטיס הכי טוב זה 5200 וכו' :\

פורסם

לילה טוב חברה.

למה להתעצבן. אתה באמת מעדיף לעזור לבנות מפרט למכר ואז כל פעם שתתעורר בעיה כלשהי (ותמיד יהיו בעיות) אותו מכר ירוץ אליך שתתקן לו? למען השקט הנפשי שלך כדאי להניח לעניין לנפשו. ממילא לרוב האנשים לא יפריע אם הם ישלמו יותר מדי על חומרה טיפה מיושנת, העיקר שהמחשב יעבוד ושתהיה אחריות נוחה בחנות בה המחשב נקנה למקרה הצורך. אם מישהו באמת ירצה מתישהו לדעת מה כדאי ומה לא כדאי הוא גם ימצא את דרך לחקור את העניין, בין אם זה יהיה דרך האתר הזה או אתר אחר או אנשים שהוא מכיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים