פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מישהו יכול לעזור לי לעשות שליטה על ווליום על ידי פוטנציומטר חיצוני.אני צריך אחד כזה כי יש לי שני מגברים (אחד לסאב ואחד לרמקולים) וכל פעם שאני רוצה להנמיך או להגביר אני צריך לעשות את זה דרך המיקסר של ווינדואוס.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים בעיקרון תקנה פוציומטר ותחבר אותו בין הכניסה של הכרטיס קול ליציאה של הסאב/רמקולים...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אתה חושב שיש פוטנציומטר עם שישה ערוצים?אני לא מבין בזה יותר מדי תחכה לתשובה מה"כבדים"....
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אם יש לך סוראונד אז אני מניח שאתה משתמש ביציאה הקואקסיאלית מהמחשב/כרטיס (SP/DIF).אתה חייב להבין שזאת יציאה דיגיטלית ואין שום דרך להנחית אותה ע"י פוטנציומטר.אם אתה משתמש ביציאות אודיו "רגילות", כלומר RCA לכל ערוץ בנפרד, אפשר לבנות מעגל חיצוני שירכז את היציאות דרך פוטנציומטר רב דרגות (אני לא בטוח שיש כזה) אחרת תצטרך למצוא איזה פתרון שינחית דיגטלית את האות עם מעגל מורכב יחסית שגם עלול להכניס רעשים.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר אם יש לך סוראונד אז אני מניח שאתה משתמש ביציאה הקואקסיאלית מהמחשב/כרטיס (SP/DIF).אתה חייב להבין שזאת יציאה דיגיטלית ואין שום דרך להנחית אותה ע"י פוטנציומטר.אני לא משתמש בS/PDIF אין בכלל רסיבר בחדר ואם היה אז לא הייתי צריך בכלל פוטנציומטר חיצוני.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לפי מה שאני הבנתי אתה משתמש ביציאה האנלוגית של המחשב בחיבור כמו של אוזניות אז שם יש לך שתי ערוצים סראונד כל מה שאתה צריך לעשות הוא לחבר מגבר או במקרה שלך מנחת (ניקבע לפי הנגדים )ואחד מהנגדים יהיה פוטנציומתר אתה צריך לבנות שתי מעגלים כאילה עם הרכיב LM324 ולחפס פוטנציומתר עם שליטה על שתי סתים של רגליים (ראיתי אחד כזה פעם)הינה קישור לדפי נתונים של הרכיב (הראשון)http://www.datasheetarchive.com/search.php?q=lm324&sType=part&ExactDS=Starts
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים תראה... בתוך הכבל PL-RCA שמחבר בין במחשב למגבר יש 3 חוטים, + , - ואדמה... אתה צריך למצוא את ה+ ולחבר לו פוטנציומטר... כמה אום וזה אין לי מושג אבל זה לא אמור להיות כזה בעייתי... או שהכי עדיף בשבילך, מקלדת עם שליטה בווליום עלייה ....
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כאשר אתה מחבר פוטנציומתר בטור אז נופל על הפוטנציומתר מתח והספק שסתם מתבזבז לכן מחניסים מגבר שהגברו קטן מ1 ואז הוא בעצם מנחתועוד דבר כאשר אתה שם פוטנציומתר בטור צריך להתחשב בהתנגדות הרמקולים וזה הופך למחלק מתח
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר כאשר אתה מחבר פוטנציומתר בטור אז נופל על הפוטנציומתר מתח והספק שסתם מתבזבז לכן מחניסים מגבר שהגברו קטן מ1 ואז הוא בעצם מנחתועוד דבר כאשר אתה שם פוטנציומתר בטור צריך להתחשב בהתנגדות הרמקולים וזה הופך למחלק מתח בגלל זה מחברים פוטנציומטר לפני המגבר כלומר מהכרטיס קול.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ושוב פעם אני יגיד לך !! מקלדת עם אפשרות שליטה על הווליום תסדר אותך !!! היום מקלדת לא עולה יותר מ80 שקל !! של מיקרוסופט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.