עבור לתוכן

איך אפשר להכין רעל בלי טעם וריח מחומרים נגישים?

Featured Replies

פורסם

חברה ראו הוזהרתם CommandoGuard מאוד מסוכן, מניסיון :o

פורסם

הוא היה מכין את זה פעם כשהיה פועל בנין חחח, זה תהליך קצר יותר להפיל בנין מאשר להזמין מנוף וכו' :smile1:

אגב, איזה כיתה אתה?

י'

b-or אתה תותח!!

תכניס את עצמך לספר ההאקרים הגדול!!

פרט! :P

פורסם

:o :o :o

מה שיותר מפחיד זה שעכשיו הוא מחק את המילה מהמשפט....נראה לי שהוא מסתיר משהו (בחולות ראשל"צ כנראה :o )

פורסם

אז בגלל זה הוא לחוץ!!

איזה פיזיקה זה גורם המתח! גבר, קח רטלין :|

חוץ מזה, עריכה של ההודעה שלך לא תעזור כי הוא ציטט אותך, אותך למשטרה נה נה בננה :smile1:

פורסם

ילדים לכו לישון תפסיקו לשחק בקקה

פורסם

זה מזכיר את הדיון על "איך לפרוץ בנק"... אחרי עשרות עמודים הגענו כבר לתוכנית מגירה כיצד לרוקן את פורט-נוקס , בנק היה פשוט קטן עלינו כבר

פורסם

אוסף חחנות עם זמן מיותר והרבה שעמום ורצון להפעיל תמוח זה מה שקורה בפורום

פורסם

ןאני שואל את עצמי ... איפה המנהלים שצריך אותם ?

פורסם

קוברים משתמשים בחולות ראשלץ .... איפה הם עוד יכולים להיות ?

פורסם

זה מזכיר את הדיון על "איך לפרוץ בנק"... אחרי עשרות עמודים הגענו כבר לתוכנית מגירה כיצד לרוקן את פורט-נוקס , בנק היה פשוט קטן עלינו כבר

התכנית הכלכלית החדשה

קריין: אנו עוברים כרגע בשידור חי אל נאומו של שר האוצר נתניהו לגבי תכניתו הכלכלית החדשה.

נתניהו: ערב טוב לכולם. כינסתי את מסיבת העיתונאים הזו על מנת לבשר לכולם על תכניתי החדשה לצמיחה כלכלית, שתהפוך את ישראל לאחת מעשרת המדינות העשירות ביותר.

אחרי חודשים של עבודה מאומצת, הגעתי למסקנות הבאות: קודם כל, כלכלה חופשית פשוט לא עובדת. היא רק גורמת לעשירים להתעשר יותר ולעניים להיות עניים יותר. לעומת זאת, התכנית שלי, במידה ותזכה לשיתוף פעולה מצד כל העם, תעשיר את כולם במידה שווה ותחסל את הפערים הכלכליים.

המחקר שלי התמקד בשאלה הבוערת: מדוע ישראל אינה עשירה כמו, למשל, ארה"ב? ואחרי חודשים של מחקר, הגעתי למסקנה הפשוטה: לארה"ב יש יותר כסף, ולכן הם עשירים יותר.

השלב הבא היה כמובן לחשוב ולנסח תכנית שתעזור לנו להשיג כסף, ואחרי הרבה חודשים מאומצים, אני שמח להכריז כי מצאנו את הפתרון, להלן:

[נתניהו מעביר שקופית במצגת הפאוורפוינט שמוקרנת מאחוריו.]

במפה מאחורי ניתן לראות את פורט נוקס, ארה"ב, שם נמצא רוב מלאי הזהב של ארצות הברית. כל מה שעלינו לעשות הוא לשדוד את הזהב הזה, ומיד נפתור את כל בעיותינו הכלכליות.

בשלב הראשון יעלו כל תושבי מדינת ישראל על ספינות משא שיובילו אותם לארה"ב, משם נגיע ברגל אל פורט נוקס, כמובן רעולי פנים. אני אצטרך כמה אנשים חזקים שיוכלו להתמודד עם השומרים לפני שהם יפעילו את האזעקה ויביאו עלינו את הצבא שלהם. אנחנו אולי טובים, אבל לא יכולים להתמודד מול מלחמה חזיתית עם צבא ארה"ב. לאחר שננטרל את השומרים נפרוץ את הכספת וניקח את כל מלאי הזהב שלהם. אחר כך נברח כולנו אל ספינות המילוט שלנו ונחזור לישראל לפני שמישהו יזהה אותנו.

לאחר מכן השלל יחולק שווה בשווה בין כל התושבים, וכך נזכה בעצמאות כלכלית.

דרך אגב, יש לנו גם תוכנית חילופית במידה וזו תיכשל, שכוללת מפת אוצר שמצאתי לפני כמה ימים שתביא אותנו לעצמאות פיננסית אם נצליח למצוא את האיקס.

אני יודע, זה לא יהיה קל, אבל אם נעבוד ביחד ונאמין אחד בשני, נוכל לעמוד ביעדים שהצבנו.

לילה טוב לכולכם, וזיכרו: כלכלה חופשית היא לא השיט, רק באמצעות שוד נביא למדינה כבוד.

[מחיאות כפיים]

- חגי (ויש עוד תוכנית מגירה שכוללת סחיטה באיומים אבל זה רק יהיה אחרי הבחירות הקרובות)

על-ידי hagiler בשני 11 אפריל 2005 - 07:17:00. הערות: 0

http://shesek.org/news.php?item.381

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים