פורסם 2006 במרץ 2419 שנים כן. עם יס זו בעיה קצת יותר גדולה כי אין להם את האיזולטורים והם לוקחים מטכנאים של הכבלים. אני כמה פעמים ביקשתי מהם וכל פעם הביאו לי במקום איזולטור ממיר חדש. כל פעם התעצבנתי עליהם שזו לא הבעיה. בסוף החלטתי להתקשר ולצעוק על האנשים למעלה ולא רק על הטכנאי. יום אחרי זה הגיע אליי הביתה טכנאי עם איזולטור והתקין לי אותו.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר היום דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים והם תענו שהבעיה לא שלהם. כל עוד התמונה והשמע שלי בטלויזיה תקינים, מגבר הסטריאו לא מענין אותם. ניסיתי לחפש בחנויות אלקטרוניקה באזור התחנה המרכזית הישנה, אבל אף אחד מהם לא ידע מה זה איזולטור. האם למישהו יש פתרון מה לעשות מול הכבלים, או לחלופין איפה לקנות תודה, טל
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים למרות שהאמת היא שהבעיה היא של חשמל וצריך לקרוא לחשמלאי, מבחינתך הבעיה מתרחשת כתקלה בציוד שלהם בלבד. תיצור איתם קשר, ותודיע להםן חגיגית שאתה רואה בהם אחראים לבעיה, ושהציוד שלהם יוצר אותו בלבד, ושיבואו לתקן את זה, כי מבחינתך זה בלתי נסבל.כמובן שלאיים קצת על מעבר יעזור.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר זה היה מאוד קשה ומתיש אבל ניצחתי... אחרי התעקשות של מעל חצי שעה בטלפון מול תמיכה טכנית של הכבלים הם הסכימו לשלוח טכנאי ולהתקין איזולטור בחינם. תודה לכל מי שעזר, טל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.