עבור לתוכן

רעש רקע סטטי במגבר המחובר למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

חיברתי את המחשב למגבר של מערכת קולנוע ביתית של SONY , בעזרת כבל מקצועי 3.5 מ"מ סטיראו ל- 2RCA באורך 10 מ'.

ישנו רעש רקע סטטי אשר נשמע מהרמקולים של המערכת.

יש לציין שברמקולים של המחשב לא שומעים רעש זה (הם מחוברים דרך מפצל).

הדבר קיים בכל סוגי המדיה

מבקש עזרתכם

תודה, טל

פורסם

נסה לנתק את כל הכבלים מהשקע של הכבלים

פורסם

לא יודע איזה כבל מקצועי השתמשת, אבל לא יצא לי לראות כבלים "מקצועיים" כמו שאתה מתאר, וכבלים כאלה ידועים כאוטוסטרדה לרעשים. מציע לך לנסות לחבר בכבל קצר יותר ולבדוק האם זה נשאר. כמו כן, לנתק את הכבלים כמו שהציעו לך היא בדיקה חשובה מאוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

על מנת לבדוק איפה הבעיה חיברתי את הכבל למיני דיסק במקום למחשב והרעש הסטטי נעלם...

האם הבעיה היא במוצא הקול של המחשב - אין לי כרטיס קול אלה המוצא הוא מלוח האם.

במידה וכן מבקש פתרון...

תודה, טל

פורסם

נסה לנתק את כל הכבלים מהשקע של הכבלים

אתה מבקש עזרה ומתעלם ממנה?

פורסם

במידה וחיבור המינידיסק במקום המחשב פתר את הבעיה, נראה שבהחלט הבעיה בכרטיס הקול, ואז תיאלץ להחליף אותו.

Anatoli.

פורסם

למה סתם לעלות לבחור 100 שקל פלוס על כרטיס קול חדש שהבעיה ב-99.99% לא קשורה?

חבר את זה חזרה למחשב, לך לשקע של הכבלים אליו מחוברת טלויזיה ונתק את הכבל

לוקח 10 שניות וחוסך 100 שקל

אם זו הבעיה (וזו ב-99.99% הבעיה) נראה לאן ממשיכים

חבל לזרוק כסף ולגלות שלא יצא מזה כלום

פורסם

במידה והבעיה הייתה דורשת איזולטור זה היה קורה גם כשהמינידיסק מחובר.

Anatoli.

פורסם

ממש לא

הבעיה נגרמת מזה שהאודיו/וידאו שיוצאים מהמחשבים מקבלים את הסיכוך/אדמה שלהם מגוף המארז. גוף המארז כולו מחובר להארקה בשקע החשמל.

הבעיה של ה-ground loop נגרמת בגלל שמצד אחד מגיע אודיו/וידאו עם סיכוך מהשקע של הכבלים ומצד שני מגיע אודיו/וידאו משקע הכבלים שמקבל את הסיכוך שלו מהכבלים.

לעומתו מיני דיסק לא מחובר לשום הארקה ולכן הבעיה לא קרתה בו.

פורסם

לא ממש מדויק אני חייב לציין. הבעיה יכולה להיגרם בלי שום קשר למחשב. גם אני סבלתי מהבעיה הזו, אשר לא משנה היה אם המחשב היה מחובר או לא, הבעיה נגרמה ברגע שמכשיר כלשהו שמחבור לממיר של יס היה מחובר למגבר. לא משנה אם חיברתי בנוסף מחשב, DVD, נגן נייד או כלום.

מסכים שאין סיבה שלא לבדוק עוד קצת, אבל במידה והבעיה נעלמת כשהמחשב לא מחובר, הבעיה כנראה שלא נגרמת מבעיות שאיזולטור יפתור.

Anatoli.

פורסם

Anatoli - תבדוק כמה פינים יש לך בתקע של הרסיבר - 2 או 3.

זה די ברור שכשמנתקים את המחשב הבעיה נפתרת, הרי ניתקת את האדמה שמגיעה מהשקע של החשמל שיצרה את הבעיה.

תופעה של רעשים כאשר מחוברים לריסיבר רק מכשירים שבשקע שלהם יש 2 פינים (ללא הארקה) מראה כבר על תקלה באחד המכשירים.

פורסם
  • מחבר

הולי סחטיין עליך

אכן כאשר אני מנתק את הכבל של הכבלים מהנקודה בקיר הרעש נפסק

מה הלאה?

פורסם

לקנות/לבקש מחברת הכבלים isolator

הדבר הוא הוא בעצם איזה חתיכת פלסטיק קטנה עם חיבור RF משני הצדדים שלה

אתה מחבר את זה על הכבל שהולך לשקע של הכבלים וזה אמור לפתור את הבעיה

tv_isolator.jpg

פורסם

הולי, אצלי אתה יכול להיות בטוח שהבעיה לא הייתה קשורה למחשב. גם כשהמחשב לא היה מחובר הייתה במקומה.

בנוגע לבעיה פה, בהחלט יצא טוב שאמרת לו לבדוק שוב, וזה פתר את הבעיה. כעת רק נשאר להתקשר לחברת הכבלים\לווין ולבקש שיתקינו לך איזולטור.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הולי

שיחקתה אותה

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים