פורסם 2006 במרץ 2319 שנים שלום אנשיםחיברתי את המחשב למגבר של מערכת קולנוע ביתית של SONY , בעזרת כבל מקצועי 3.5 מ"מ סטיראו ל- 2RCA באורך 10 מ'.ישנו רעש רקע סטטי אשר נשמע מהרמקולים של המערכת.יש לציין שברמקולים של המחשב לא שומעים רעש זה (הם מחוברים דרך מפצל).הדבר קיים בכל סוגי המדיהמבקש עזרתכםתודה, טל
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לא יודע איזה כבל מקצועי השתמשת, אבל לא יצא לי לראות כבלים "מקצועיים" כמו שאתה מתאר, וכבלים כאלה ידועים כאוטוסטרדה לרעשים. מציע לך לנסות לחבר בכבל קצר יותר ולבדוק האם זה נשאר. כמו כן, לנתק את הכבלים כמו שהציעו לך היא בדיקה חשובה מאוד.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר על מנת לבדוק איפה הבעיה חיברתי את הכבל למיני דיסק במקום למחשב והרעש הסטטי נעלם...האם הבעיה היא במוצא הקול של המחשב - אין לי כרטיס קול אלה המוצא הוא מלוח האם.במידה וכן מבקש פתרון...תודה, טל
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים במידה וחיבור המינידיסק במקום המחשב פתר את הבעיה, נראה שבהחלט הבעיה בכרטיס הקול, ואז תיאלץ להחליף אותו.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים למה סתם לעלות לבחור 100 שקל פלוס על כרטיס קול חדש שהבעיה ב-99.99% לא קשורה?חבר את זה חזרה למחשב, לך לשקע של הכבלים אליו מחוברת טלויזיה ונתק את הכבללוקח 10 שניות וחוסך 100 שקלאם זו הבעיה (וזו ב-99.99% הבעיה) נראה לאן ממשיכיםחבל לזרוק כסף ולגלות שלא יצא מזה כלום
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים במידה והבעיה הייתה דורשת איזולטור זה היה קורה גם כשהמינידיסק מחובר.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים ממש לאהבעיה נגרמת מזה שהאודיו/וידאו שיוצאים מהמחשבים מקבלים את הסיכוך/אדמה שלהם מגוף המארז. גוף המארז כולו מחובר להארקה בשקע החשמל.הבעיה של ה-ground loop נגרמת בגלל שמצד אחד מגיע אודיו/וידאו עם סיכוך מהשקע של הכבלים ומצד שני מגיע אודיו/וידאו משקע הכבלים שמקבל את הסיכוך שלו מהכבלים.לעומתו מיני דיסק לא מחובר לשום הארקה ולכן הבעיה לא קרתה בו.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לא ממש מדויק אני חייב לציין. הבעיה יכולה להיגרם בלי שום קשר למחשב. גם אני סבלתי מהבעיה הזו, אשר לא משנה היה אם המחשב היה מחובר או לא, הבעיה נגרמה ברגע שמכשיר כלשהו שמחבור לממיר של יס היה מחובר למגבר. לא משנה אם חיברתי בנוסף מחשב, DVD, נגן נייד או כלום.מסכים שאין סיבה שלא לבדוק עוד קצת, אבל במידה והבעיה נעלמת כשהמחשב לא מחובר, הבעיה כנראה שלא נגרמת מבעיות שאיזולטור יפתור.Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים Anatoli - תבדוק כמה פינים יש לך בתקע של הרסיבר - 2 או 3.זה די ברור שכשמנתקים את המחשב הבעיה נפתרת, הרי ניתקת את האדמה שמגיעה מהשקע של החשמל שיצרה את הבעיה.תופעה של רעשים כאשר מחוברים לריסיבר רק מכשירים שבשקע שלהם יש 2 פינים (ללא הארקה) מראה כבר על תקלה באחד המכשירים.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר הולי סחטיין עליךאכן כאשר אני מנתק את הכבל של הכבלים מהנקודה בקיר הרעש נפסקמה הלאה?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לקנות/לבקש מחברת הכבלים isolator הדבר הוא הוא בעצם איזה חתיכת פלסטיק קטנה עם חיבור RF משני הצדדים שלה אתה מחבר את זה על הכבל שהולך לשקע של הכבלים וזה אמור לפתור את הבעיה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הולי, אצלי אתה יכול להיות בטוח שהבעיה לא הייתה קשורה למחשב. גם כשהמחשב לא היה מחובר הייתה במקומה.בנוגע לבעיה פה, בהחלט יצא טוב שאמרת לו לבדוק שוב, וזה פתר את הבעיה. כעת רק נשאר להתקשר לחברת הכבלים\לווין ולבקש שיתקינו לך איזולטור.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.