עבור לתוכן

אני מזיל ריר על התמונות האלה(זה בפורום מישחקים אז חרמנים על תיכנסו זה לא כוסיות)

Featured Replies

פורסם

תאמינו לי מחשב זה הכי טוב עזבו אותכם מהצעצוים האלה ,מחשב לוקח בהכול איכות גרפיקה ובתעולת ! ;) ;)

• תגובות 76
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תאמינו לי מחשב זה הכי טוב עזבו אותכם מהצעצוים האלה ,מחשב לוקח בהכול איכות גרפיקה ובתעולת ! ;) ;)

מי אמר שאתה צריך לוותר על מחשב שאתה קונה קונסולה?

ובמחשב אין כימאת RPG יפנים שזה סיגנון המישחקים שאני אכי אוהב

פורסם

סבבה....תעשה מה שאתה רוצה אני רק אומר שעדייף להשקיע תכסף על שדרוג רכיבים במחשב או לחסוך או לקנות מה שאתה רוצה בימקום לבזבז רותו על צעצוע יפני

פורסם

גם את הרכיבים למחשב מייצרים ביפן...

אז זה אומר שגם המחשבים שלנו הם צעצועים יפנים...

פורסם

כן...|:

פורסם

מחשב הכי פחות משתלם

את האקס בוקס שלי קניתי לפני שנתיים וקצת, עלה כ3000 שקל כולל הכל (4 שלטים, כמה משחקים, כבל HD ועוד כל טוב)

בזמן המקביל קניתי עוד זיכרון למחשב, החלפתי כרטיס מסך 3 פעמים הארד דיסק, דיוידי צורב והמחשב שלי עדיין נחשב "גרוע" היום.

אני שיבחתי את סוני?! חלילה לי...360 רולז יו אול

פורסם
  • מחבר

כרגע ה360 רול כי הוא היחיד בשוק

אבל בארץ אף קונסולה לא רול ביגלל המחירים

אם היתי גר ועובד בארצות הברית היתי קונה גם 360 גם PS3 וגם רוולושן

ממממממממממ חלומות

פורסם

בקטנע, מזמינים מחול

ההונג קונגים החביבים שולחים לארץ במחיר דומה מאד

פורסם
  • מחבר

בקטנע, מזמינים מחול

ההונג קונגים החביבים שולחים לארץ במחיר דומה מאד

ההונג קונגים מוכרים מישחקים של אזור אמריקה?

פורסם

[ltr]TeaTime, it's funny you say that a computer is a bad investment, since the reason for the xbox popularity is due to it's versatility, which is derived from the fact that it is a computer.

what you want is standardization and optimization, let's make a computer spec that will change only once very 3 years, and we all buy this spec and this spec only, being the only spec bought world wide it will lower the price of the parts and being a unified spec will allow software developers to optimize game to run on this spec.

and about the swords games, I know there was this one game from about 96-97, in which you could control the sword by either the usual keys, which each did an action or either by the numpad, which every key would represent a position and moving between 2 positions would create a strike or either by using the mouse as the sword.[/ltr]

פורסם

המשחק נקרא Die by the sword, והמכניקת חרבות אומנם הייתה חדשנית, אבל עבדה די גרוע בסופו של דבר

כמובן שבמחשב התכוונתי לPC במצבו הנוכחי, ואכן סטנדרטיזיה שכזו תהיה טובה לצרכנים (אך רעה ליצרנים)

פורסם

נינטדו היא חברה יפנית מאד יפנית אפילו

וגם יפנים הם בהחלט מוזרים, לידינו סטון קולד כאן כנראה היה יפני במשפחתו

למה אתה אומר שהם מוזרים מאיזה סיבה?

פורסם

כן אני מזיל הרבה ריר עכשיו 4 בבוקר כן כן :s07:

פורסם

אז לך לישון :sleep: :sleep:

פורסם
  • מחבר

כן אני מזיל הרבה ריר עכשיו 4 בבוקר כן כן :s07:

ב4 בבוקר מזילים ריר על דברים אחרים...

luisana-gotex5-small.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים