פורסם 2006 במרץ 2319 שנים http://media.revolution.ign.com/articles/697/697733/imgs_1.htmlויש כניסות USB ככה שאני מקווה שיהיה אפשר להכניס עכבר ומקלדת USB של PC או אולי אפילו ידית PC למישחקים שהשליטה בשלט המיוחד של הרוולושן לא יהיו מספיק טובים(חלומות)
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר הרבולושין של נינטנדו ? כן כן זה אולי לא יהיה חזק כמו הPS3 או הXBOX360 אבל הוא אמור להיות זול ואמורים לצאת לו מישחקים מהפכנים וחוץ מיזה לנינטנדו תמיד יש מישחקים מעולים שלא מגיעים למחשב עד שיוצאים אמולטורים טובים
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מצויין שיש לו USB ככה אפשר יהיה לחבר את השלט של ה360 במקום השטות של נינטנדו
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר מצויין שיש לו USB ככה אפשר יהיה לחבר את השלט של ה360 במקום השטות של נינטנדואולי אתה אומר את זה בצחוק אבל בעיקרון זה אפשרינינטנדו רק צריכה שהמערכת הפעלה של הרוולושן (במידה ויש כזה דבר ומערכת ההפעלה זה לא המישחק)יתמכו בידיות שלא צריכות דריברים כדי ליפעול בPC אני מעריך שהידית של ה360 לPC לא צריכה את זהחוץ מיזה הידית של הרוולושן מצוינת לדברים מסוימים לפחות בתאוריהיש לה חישן תנועה מאוד מיתקדם ובנוסף משהו דמוי אקדח אור אני מציע שתיקרא על זה ואז תגיד את תדע שלך על הידית הזות
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים דונט מס ויט מי, קראתי הכל על הידית הטיפשית הזו והיא פשוט לא זההשלט של ה360 הוא פסגת השלטים- נוח, מלא כפתורים, טריגרים אנלוגיים, אלחוט מושלם כולל רטט
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר דונט מס ויט מי, קראתי הכל על הידית הטיפשית הזו והיא פשוט לא זההשלט של ה360 הוא פסגת השלטים- נוח, מלא כפתורים, טריגרים אנלוגיים, אלחוט מושלם כולל רטטלרוולושן זה גם אלחוט וגם רטטזה שהידית של ה360 מיתבססת על ידיות רגילות זה לא אומר שהיא טובה כל כך נינטנדו בחרה בדרך חדשה ואני מאמין שכמו שזילזלו בDS והוא מצליח מאוד אותו דבר יקרה אם הרוולושן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.