פורסם 2006 במרץ 2319 שנים שלום רב...!יש לי אתר שאני מתעדכן יום יום לגבי תוכניות של wweופתאום האתר הפסיק לעבוד ליהכוונה אני בא בוחר את האתר במועדפים ופשוט בלי להטען אפילו שניה ישר הוא אומר לי שהדף לא יכול להטען וכו...אני חזור בלי לחושב שניה אפילו ישר הוא מראה לי את הדף שגיאה... !!!זה האתר:http://special.pwtorrents.net/index.phpמודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר אוקיי לחבר שלי זה עובד ולחבר אחר לא עובד... מה הולך פה ? :s05: נראה לי שזה משהו יותר כללי מומחים איפה אתם
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני באינטרנט זהב כבלים. זה בטוח בעיית DNS.C:\Documents and Settings\light.LIIIGHT>nslookup special.pwtorrents.netServer: netex-dns.inter.net.ilAddress: 192.116.202.222*** netex-dns.inter.net.il can't find special.pwtorrents.net: Non-existent domainזאת התשובה שאני מקבל.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים במידה שיש לכם XPתלחצו על התחל -> הפעלה -> ipconfig /flushdnsזה יפתח חלון שחור יהיה רשום שם windows has successfuly flushed the dns resolver cache ויסגרתעשו הפעלה מחדש למחשב ותראו אם זה עובד במידה שלא תלחצו על כלים אפשרויות אינטרנט , התקשרויות והגדרות לאן , שם שום וי לא אמור להיות מסומן ואם מסומן אז להוריד (ובמידה ששום דבר לא פועל אז תצטרכו לשים שם את הפרוקסי של הספק שלכם אבל נכון לכרגע תורידו את כל הוי)תלחצו על אישור תעברו ללשונית מתקדם ותורידו את הוי ב"אפשר הרחבת דפדפן של יצרנים אחרים" תסגרו את כל החלונות ותנסו שוב , במידה שזה גם לא עובדאז לנסות רענון פרוטוקולים התחל -> הפעלה -> netsh int ip reset 1 זה יפתח חלון שחור ריק ויסגור(במידה שזה יהיה תקין) לנסות הפעלה מחדש במידה שזה גם לא יעבוד אז לפנות לספק לבקש פרוקסי ולשים במידה שזה לא עובד לבדוק אם זה בעיה באתר במידה שלא , לעשות tracert addressite.com (בלי הWWW)
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר taurus007 תודה רבה על התגובה המורחבת הזאת (:אבל בכל מקרה זו היתה בעיה בשרתים של האתר והם הסתדרותודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.