פורסם 2006 במרץ 2319 שנים שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אני באמת מנסה להבין את כל העילגים שכותבים פה אבל פשוט לא מצליח..אינני מבין מה הניע אותך לרשום את דברי הבלע והטיפשות שלך כאן...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר תגיד לי מה הבעיות שלך? שאלתי שאלה לגיטימית זה שאתה מטומטם מספיק בשביל לא להבין אותה זאת בעייה שלך...התכוונתי אם תהייה הגנה חומרתית כמו צ'יפ או משו כזה לוינדוס ויסטה...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים הגנה חומרתית?אני בספק רב מאודזה גם יותר הוצאות להם (כי צריך לתכנן את ההגנה הזאת, ולמכור את זה פיזית לאנשים, מלבד הדיסק [כלומר לייצר את זה=כסף])מלבד זאת, אפילו הם לא יעשו דבר כזה מעצבן לדעתיויש גם הגנות שאפשר לפרוץ אותן שמבוססות על חומרה, אם כי אני חושב שזה יהיה מסובךיותר אם זה ברמת מערכת ההפעלה...אבל הדיון הזה לא בדיוק מתאים לכאן כי אסור לדבר על דברים לא חוקיים כאן
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים א. קרא את החדשות באתר.ב. קרא דחוף את חוקי הפורום.ג. (בהמשך ל-ב') למה אתה מפרסם נושאים כאלה ב"פורום כללי"?ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.